Hagavägen 15, Borlänge

595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 25 Apr 17:00 - 17:30

   Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

   Anmäl till visning

   Adress

   Hagavägen 15 - Borlänge

   Kommun

   Borlänge

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1961/1962

   Boarea

   31m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 2 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Hagalund

   Avgift

   1 394 kr/mån

   Utgångspris

   595 000 kr

   19 194 kr/m2

   Optimal 1:a - Hagavägen

   Perfekt etta för dig som vill bo med närhet till nöjen, restauranger, Högskolan Dalarna och alla bekvämligheter Borlänge centrum har att erbjuda. Här bor du högst upp ovanpå en mataffär mitt på populära Hagavägen. Mycket bra planlösning där hall välkomnar med garderober och plats för avhängning. Vardagsrum; med plats för dubbelsäng, soffa och matplats, har stort fönster med utsikt över takåsarna. Snyggt arbetskök med litet fönster. Badrum med badkar. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Jenny Lorenz

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-782 93 29

   jenny.lorenz@lansfast.se Läs mer om Jenny

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-04-25 17:00:00 2019-04-25 17:30:00 40 Bostadsvisning Hagavägen 15, Borlänge 60,48797218, 15,42434532 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1961/1962

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,36193%

   Andel av årsavgift:

   0,36193%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-12

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1961/1962

   Fönster:

   3-glasfönster

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Hagahus (Borlänge)

   Lägenhetsnummer:

   7-2713-1-86-10

   Antal lägenheter:

   156

   Byggår:

   1961/1962

   Antal lokaler:

   4

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger och förvaltar fastigheten Tångringen 4. På fastigheten har under åren 1961-1962 uppförts 4 hus med adress Hagavägen 15, 23, 25 och 27 samt Engelbrektsgatan 15, 17 och 19 och innehåller 156 lägenheter med bostadsrätter, 4 lokaler med bostadsrätter och 5 lokaler med hyresrätter. Lägenhetsfördelning: 50 st 1 rum och kök 75 st 2 rum och kök 24 st 3 rum och kök 7 st 4 rum och kök   TV/Internet:

   Internetanslutning via fiber finns.   Parkering:

   Det finns 73 parkeringsplatser och 50 garageplatser att hyra.   Annat:

   Föreningen medlemmar har tillgång till cykelförråd, källarförråd eller vindsförråd samt tvättstuga med torkrum. Föreningen har ingen avsättning för inre reparationsfond.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor