Tångringsgatan 29, Borlänge

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Tångringsgatan 29 - Borlänge

Kommun

Borlänge

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1957

Boarea

53m2

Areauppgifter enligt förening

Våning

4 av 4 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Hagalund

Avgift

2 414 kr/mån

i månadsavgiften ingår värme, va, tv,bredband och bostadsrättstillägg.

Utgångspris

995 000 kr

18 774 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Snygg vindsvåning på Hagalund

  Det är något speciellt med vindsvåningar; känslan, arkitekturen... Söker du en lägenhet med det lilla extra? Välkommen till denna optimalt planerade, genomgående renoverade och sköna vindsvåning med perfekt läge i centrala Borlänge. Exklusivt kök, med vinkyl och kaffemaskin, har öppen planlösning till vardagsrummet med charmig vindsvåningskaraktär. Rymlig och öppen hall, mysigt sovrum med utgång till inglasad balkong. Ljust och fräscht kaklat badrum med dusch. Omtyckt och stabil förening på populära Hagalund. Här bor du nära matbutiker, busshållplats, restauranger och fina grönområden. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Helena Backén

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-260 39 00

  helena.backen@lansfast.se Läs mer om Helena

  Extra kontaktperson

  Maria Enqvist Eriksson

  Kontorschef / Koordinator

  0243-79 53 00

  maria.eriksson@lansfast.se Läs mer om Maria

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Leverantör av TV är ComHem. Leverantör av bredband är Telenor. Basutbud av TV och bredband 100/10 ingår i månadsavgiften.

  Bilplats

  66 bilplatser. 41 garage.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,51686%

  Andel av årsavgift:

  0,51686%

  Reparationsfond:

  3 037 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1957

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Lundegård (Borlänge)

  Lägenhetsnummer:

  58

  Antal lägenheter:

  154

  Byggår:

  1957

  Antal lokaler:

  22

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Stenbocken 1, Stenbocken 2 och Stenbocken 5. På fastigheten har under åren 1957-1958 uppförts fyra hus med adress Hagavägen 20-28, Tångringsgatan 29-41, Lunde Mats Gata 1-5 samt Röda Vägen 32-38 och innehåller 154 lägenheter med bostadsrätter, 2 lokaler med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt, 20 lokaler med hyresrätt samt 66 bilplatser och 41 garage.  Föreningens ekonomi:

  Årsavgifterna höjdes senast 1 januari 2017 med 2 %. Styrelsen har fastställt budgeten för år 2019 och beslutat om att höja avgifterna med 3 % from januari 2019. Årsavgifterna uppgår därmed till i genomsnitt 561 kr/m².  Gjorda renoveringar:

  Löpande renoveringar, se årsredovisning för mer information.  TV/Internet:

  Leverantör av TV är ComHem. Leverantör av bredband är Telenor. Basutbud av TV och bredband 100/10 ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  66 bilplatser. 41 garage.  Gårdsplan:

  Fin innergård med lekplats, lekstuga och grillmöjligheter.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstugor, cykelförråd och gym.  Annat:

  Se gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/dalarna/brf/lundegard


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor