Nybrogatan 17 A, Falun

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Nybrogatan 17 A - Falun

  Kommun

  Falun

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1936-39

  Boarea

  73m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 779 kr/mån

  Utgångspris

  1 495 000 kr

  20 479 kr/m2

  Centralt belägen lägenhet i en välskött förening

  Ljus trivsam lägenhet som är registrerad som en 3:a på 73 kvm. Centralt läge där ni bor nära till allt. Stora fönsterpartier i lägenheten ger ett härligt ljusinsläpp och en trevlig vy i ogenerat läge. Balkong där ni njuter av solen långt in på kvällningen. Matrum med stor öppning mot vardagsrummet vilket ger en väldigt modern och social planlösning. Låg månadsavgift där elen ingår, välskött förening. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Daniel Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 10 20

  daniel.andersson@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med grå laminatklinker, gråmålad vävtapet. Städskåp. Avhängningsmöjlighter direkt innanför entrén.

  Kök

  Trivsamt kök med plats för litet matbord. Laminatgolv, mönstrade tapeter och vitmålat tak. Ljusa köksluckor, laminatbänkskiva och ljusrosa kakel. Spis med häll, fläkt och kyl/frys.

  Badrum

  Ljus klinker med golvvärme, vitt kakel Tvättställ, toalett, handdukstork och duschhörna. Förberett för tvättmaskin.

  Matrum/vardagsrum

  Matrum och vardagsrum i fil. välbevarad fiskbensparkett och ljusa tapeter. Utgång till balkong, Härligt ljusinsläpp med dess stora fönsterpartier som ger en fantastisk vy till sällskapsrummet. Lättmöblerbara ytor och högt i tak.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med laminatgolv, beige tapet samt mönstrad fondvägg, vitmålat tak. 2 inbyggda garderober.

  Balkong

  Yta för diverse lättare möblemang. Här njuter ni utav solen långt in på kvällningen.

  Övriga utrymmen

  Det finns relax och bastu, cykelförråd, vävstuga/hobbyrum, tvättstuga med torkrum. Stort vindsförråd och matkällare som tillhör lägenheten. Gästlägenhet finns att hyra för 50 kr/dygn.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1936-39

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv via comhem, grundutbudet ingår i avgiften.

  Bredband

  Fiber - via Bredbandsbolaget

  Uteplats/Balkong

  Balkong med markis, kvällssol.

  Bilplats

  Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 165 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,46647%

  Andel av årsavgift:

  2,46647%

  Reparationsfond:

  6 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1936-39

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Slöjdskolan

  Lägenhetsnummer:

  37-2002-1-23-6

  Antal lägenheter:

  53

  Antal lokaler:

  10

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Slöjdskolan 10 och 11 bebyggd 1939 med 2 hus inrymmande 53 st lägenheter med bostadsrätt, 10 lokaler med hyresrätt och 33 st biluppställningsplatser. Välskött förening med bra ekonomi. Planerat underhåll: -Markarbeten med anläggning nya p-platser -Byte Porttelefon Genomförda renoveringar -2016 Relining avlopp under källargolv -2015 Ny tvättutrustning -2013 Reparation källarlokal och yttertrappor -2011 Fönsterbyte -2010 Nya säkerhetsdörrar -2003 Fasadrenovering -1997 Stambyte Föreningen har under åren gjort löpande underhåll och hållt fastigheten i gott skick.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  141 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor