Garvaregränd 1A, Hedemora

350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tis 22 Okt 16:30 - 17:00

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Anmäl till visning

Adress

Garvaregränd 1A - Hedemora

Kommun

Hedemora

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

60m2

Våning

2 av 2 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Hedemora-Gussarvet

Avgift

2 776 kr/mån

Inkl. värme och vatten

Utgångspris

350 000 kr

5 833 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Trevlig lägenhet om två rum och kök centralt belägen på Gussarvet, Hedemora. OBS! Sänkt pris.

   OBS! Sänkt pris. Trevlig lägenhet om två rum och kök centralt belägen på Gussarvet, Hedemora. Fin balkong i söder läge med utsikt över innerstaden. Nära till restaurang, affärer, grönområde och idrottsanläggning. Liten stabil förening

   Ansvarig mäklare

   Ralph Blommé

   Reg. Fastighetsmäklare

   0703-15 61 55

   ralph.blomme@lansfast.se Läs mer om Ralph

   Extra kontaktperson

   Ibra Ibrahimi

   Blivande fastighetsmäklare

   0721-80 79 84

   ibra.ibrahimi@lansfast.se Läs mer om Ibra

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-10-22 16:30:00 2019-10-22 17:00:00 40 Bostadsvisning Garvaregränd 1A, Hedemora 60,28048651, 15,98661082 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   HALL med laminatgolv, tapetserade väggar. Garderober VARDAGSRUM med laminatgolv, tapetserade/målade väggar. Utgång till balkong KÖK med MATPLATS. Laminatgolv, målade väggar. 1/2 kyl och frys, diskmaskin, spis SOVRUM med laminatgolv, tapetserade väggar. Garderober DUSCH/WC med kakel och klinker. Tvättmaskin

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd och tvättstuga.

   Byggnad/Renoveringar

   Stambytt Fiber Säkerhetsdörr Renovering balkong Nytt element

   Uteplats/Balkong

   Balkong

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   362 kr/månad

   Försäkring:

   80 kr/månad

   Elkostnad:

   282 kr/månad

   Total driftkostnad:

   362 kr/månad

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Reparationsfond:

   1 007 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Renoveringar:

   Stambytt Fiber Säkerhetsdörr Renovering balkong Nytt element

   Förening

   Lägenhetsnummer:

   1202

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor