Stigbergsgatan 1B, Ludvika

685 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 17 Jun 16:30 - 17:00

   Öppen visning men anmäl Er gärna

   Anmäl till visning

   Adress

   Stigbergsgatan 1B - Ludvika

   Kommun

   Ludvika

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1943

   Boarea

   78,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   LUDVIKA Högberget

   Tillträde

   15-07-2019

   Avgift

   4 115 kr/mån

   inkl. värme, va och fiber bredband, tv och telefon

   Utgångspris

   685 000 kr

   8 726 kr/m2

   Trevlig bostadsrätt med potential på första våningen. Bra läge med gångavstånd till ABB, centrum mm

   Trevlig bostadsrätt med potential på första våningen. 3 rum och kök på 78,5 kvm som vid behov skulle kunna göras om till 4 rum och kök. Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på sitt boende! Två fräscha badrum renoverade av föreningen med kakel och klinkers. Bra läge med gångavstånd till ABB, centrum, förskola och skola. Balkong i västerläge med eftermiddags/kvällssol. Tillgång finns även till gemensam uteplats. Välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Malin Bergström

   Reg. Fastighetsmäklare

   0702-23 66 66

   malin.bergstrom@lansfast.se Läs mer om Malin

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-06-17 16:30:00 2019-06-17 17:00:00 40 Bostadsvisning Stigbergsgatan 1B, Ludvika 60,1418904, 15,1797127 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Bostadsrätten har tidigare varit två separata lägenheter (2+1) som i dagsläget är en sammanslagen lägenhet om 3 rum och kök. Möjlighet finns att göra om till 4 rum och kök. Att behålla lägenheten i befintlig planlösning kan vara ett bra alternativ om till exempel ens barn/tonåring önskar lite eget utrymme med egen ingång och eget badrum. Hall med garderober. Kök med spis, fläkt, kyl/frys och matplats. Sovrum med trägolv och garderob. Badrum med kakel, klinkers och dusch. Vardagsrum med utgång till balkong. Portal in till vardagsrum/allrum, möjlighet att dela av för att få ett extra sovrum. Sovrum. Klädkammare. Badrum med kakel, klinkers och dusch. Hall.

   Övriga utrymmen

   Det finns 4 st källarförråd. Tvättstuga i samma fastighet. Samlingslokal på Furuhällsgatan 6. Gemensam uteplats.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1943

   Stambyte och helrenovering av badrum av föreningen, mitten 2000-tal.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Bredband

   Telia fiber 100/100

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge med eftermiddags/kvällssol.

   Bilplats

   Kostnad för att hyra parkeringsplats är 80 kr/mån. I dagsläget är det kö till parkeringsplats.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Högberget är ett stort, attraktivt område med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Området finns beläget centralt i Ludvika och att färdas med bil till centrum tar cirka 5 minuter medan en promenad tar cirka 10-15 minuter. I centrum finns mataffärer, butiker och restauranger. Såväl yngre som äldre söker sig till Högberget då det finns något för alla. Områdets läge är centralt men lugnt. Gymnasieskolan Västerbergslagens utbildningscentrum, VBU, finns belägen på Högberget. I anslutning till VBU finns ett idrottsområde med löparbanor, fotbollsplan, volleybollplaner, tennisbanor och klättervägg. Ovanför idrottsområdet finns även ett skogsområde med elljusspår. Grundskolan Vasaskolan för elever från förskoleålder till årkurs 3 finns belägen strax nedanför Högberget, närmare centrum. Och i centrum finns även grundskolan Kyrkskolan för elever i årskurs 4-9. I området i närheten av ABB finns förskolan Magneten. Den del av Högberget som gränsar till Stensveden har även nära till flertalet fotbollsplaner, motionsspår ovanför och runtom marnästjärn samt Gammelgården. För de fastigheter som ligger nära Stensveden finns även Stensvedens förskola.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   350 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Total driftkostnad:

   350 kr/månad

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   1943

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Stambyte och helrenovering av badrum av föreningen, mitten 2000-tal.

   Förening

   Föreningens namn:

   Wessman

   Lägenhetsnummer:

   3 & 4

   Antal lägenheter:

   46

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningens fastighet består av två flerbostadshus med adress Stigbergsgatan 1A-C samt Furuhällsgatan 6A-C innehållandes totalt 46 lägenheter.   Gjorda renoveringar:

   Stambyte och helrenovering av badrum, mitten 2000-tal. Nyare treglasfönster. 2018: Relining av stammar   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor