Tre krokars gata 20A, Ludvika

785 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Tre krokars gata 20A - Ludvika

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954-56

  Boarea

  68m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 1-2 sovrum

  Område

  LUDVIKA Högberget

  Tillträde

  01-07-2019

  Avgift

  3 956 kr/mån

  inkl. värme, va och el

  Utgångspris

  785 000 kr

  11 544 kr/m2

  Ljus, fräsch och modern bostadsrätt med bra planlösning och i toppskick, tillfälle!

  Ljus, fräsch och modern bostadsrätt om 3 rum och kök på andra våningen. Bra planlösning och i toppskick, bara att flytta in, tillfälle! Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Belägen på Högberget med gångavstånd till ABB, skolor och närhet till skogsområde med elljusspår. Rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Tillgång finns till samlingslokal, bastu och gym.

  Ansvarig mäklare

  Malin Bergström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-23 66 66

  malin.bergstrom@lansfast.se Läs mer om Malin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall med avhängning och ingång till klädkammare. Exklusivt kök helrenoverat 2005 med ugn, spishäll, mikro, fläkt, diskmaskin samt nyare kyl/frys (2015). Öppen planlösning via portal med infällda spotlights till rymlig matsal. Möjlighet finns att dela av för att skapa ett extra sovrum. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Sovrum. Badrum helrenoverat 2012 med kakel, klinkers, golvvärme, tvättställ och massagebadkar.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd. Tvättstuga i samma byggnad. Tillgång finns till gemensamhetslokaler så som bastu, gym och relaxavdelning. Det finns även en gästlägenhet som kan hyras för gäster/besök.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954-56

  Kontinuerligt renoverad bostadsrätt i genomgående gott skick, bland annat följande renoveringar gjorda: 2005: Kök helrenoverat. 2012: Stambyte samt helrenovering av badrum, av bostadsrättsföreningen. 2015: Ny kyl/frys 2009-2016: Total interiör ytskiktsrenovering. Nyare elcentral med jordfelsbrytare.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Fiber

  Bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

  Bilplats

  Till parkeringsplats är det kö. Till garageplats är det kö.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Högberget är ett stort, attraktivt område med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Området finns beläget centralt i Ludvika och att färdas med bil till centrum tar cirka 5 minuter medan en promenad tar cirka 10-15 minuter. I centrum finns mataffärer, butiker och restauranger. Såväl yngre som äldre söker sig till Högberget då det finns något för alla. Områdets läge är centralt men lugnt. Gymnasieskolan Västerbergslagens utbildningscentrum, VBU, finns belägen på Högberget. I anslutning till VBU finns ett idrottsområde med löparbanor, fotbollsplan, volleybollplaner, tennisbanor och klättervägg. Ovanför idrottsområdet finns även ett skogsområde med elljusspår. Grundskolan Vasaskolan för elever från förskoleålder till årkurs 3 finns belägen strax nedanför Högberget, närmare centrum. Och i centrum finns även grundskolan Kyrkskolan för elever i årskurs 4-9. I området i närheten av ABB finns förskolan Magneten. Den del av Högberget som gränsar till Stensveden har även nära till flertalet fotbollsplaner, motionsspår ovanför och runtom marnästjärn samt Gammelgården. För de fastigheter som ligger nära Stensveden finns även Stensvedens förskola.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  100 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,4099%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-29

  Överlåtelseavgift:

  400 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1954-56

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Kontinuerligt renoverad bostadsrätt i genomgående gott skick, bland annat följande renoveringar gjorda: 2005: Kök helrenoverat. 2012: Stambyte samt helrenovering av badrum, av bostadsrättsföreningen. 2015: Ny kyl/frys 2009-2016: Total interiör ytskiktsrenovering. Nyare elcentral med jordfelsbrytare.

  Förening

  Föreningens namn:

  Generatorn

  Lägenhetsnummer:

  7:16

  Antal lägenheter:

  109

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen upplåter 109 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt. I föreningen finns även tillgång till gemensamhetslokaler. Föreningens hemsida: http://brfgeneratorn.se  Gjorda renoveringar:

  Fönsterbyte 3-glas, 2016 Stambyte med renoveringar av badrum, 2011-2012. Byte till säkerhetsdörrar, 2007. Bastu och relaxavdelning, 2007. Ombyggnad skorstenar, 2005. Byte elmätare, 2002. Fjärrvärmeanläggning, 1995. Tak och balkong, 1994.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  135 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor