Hantverkargatan 6A, Gävle

895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Mån 22 Jul 18:00 - 18:30

    Öppen visning men anmäl er gärna!

    Ons 24 Jul 16:30 - 17:00

    Öppen visning men anmäl er gärna!

    Anmäl till visning

    Adress

    Hantverkargatan 6A - Gävle

    Kommun

    Gävle

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1960

    Boarea

    33,2m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    2 av 3 , Hiss finns inte

    Rum

    1 rok

    Område

    Gävle

    Avgift

    2 058 kr/mån

    Inkl. värme, vatten, kabel-TV (ComHem grundutbud), bredband (Telia bredband (fiberlan 50-100/100 Mbit)) och bostadsrättstillägg.

    Utgångspris

    895 000 kr

    26 958 kr/m2

    Optimal etta med centralt läge!

    Nu saluförs denna rymliga och optimala etta belägen på populära Hantverkargatan. En bostad för dig som söker ett yteffektivt hem om 33 välplanerade kvadratmeter med sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Lägg där till ett utmärkt läge med närheten till stadens puls, serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet. Bostadens allrum är välplanerat med en praktiskt köksdel samt en rymlig sovalkov. Innanför sovalkoven finner ni en av bostadens garderober, där erbjuds gott om plats för förvaring. Allrummet är generöst till ytan, här finns möjlighet att placera såväl soffgrupp som matplats, ett socialt rum som bjuder in till umgänge. I direkt anslutning till hallen finner ni ett fräscht och helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin. Bostaden är belägen i centrala Gävle med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Jessica Sjögren

    Administrationsansvarig

    026-150246

    jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-07-22 18:00:00 2019-07-22 18:30:00 40 Bostadsvisning Hantverkargatan 6A, Gävle 60,67592079, 17,13241611 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-07-24 16:30:00 2019-07-24 17:00:00 40 Bostadsvisning Hantverkargatan 6A, Gävle 60,67592079, 17,13241611 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréhall

    Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter.

    Kokvrå

    Praktisk och välplanerad köksdel med ljusa och fina skåpluckor. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt samt delad kyl och frys. I köket finns ett litet fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

    Allrum

    Ljust och trivsamt allrum med sovalkov. I allrummet ligger ett fint parkettgolv. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matplats och säng. Tillhörande bostaden finns två bra och rymliga garderober.

    Badrum

    Ljust och fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp, handdukstork, dusch och tvättmaskin.

    Övriga utrymmen

    Tillhörande bostaden finns ett källarförråd.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1960

    TV & bredband

    Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband: Samtliga lägenheter är anslutna kollektivt till Telia bredband (fiberlan 50-100/100 Mbit). Kostnaden ingår i ordinarie månadsavgift, dvs inga avgifter tillkommer användare utöver ev. extra tjänster som beställs av användaren.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    290 kr/månad

    Försäkring:

    90 kr/månad

    Elkostnad:

    200 kr/månad

    Total driftkostnad:

    290 kr/månad

    Kommentar:

    Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

    Andel i föreningen:

    1,33229%

    Andel av årsavgift:

    1,32812%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt.

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    Adelsklubben nr 3

    Lägenhetsnummer:

    12

    Antal lägenheter:

    51

    Byggår:

    1960

    Antal lokaler:

    1

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen registrerades 1959, äger fastigheten Väster 21:3 och består av sammanlagt 51 st bostadsrättslägenheter och en föreningslokal. Fastigheten är uppförd 1960. Fastighetens adress är Hantverkargatan 6 A-B och Byggmästargatan 14 A-C i Gävle. Gemensamt ansvar för skötsel och underhåll av fastighet och mark, med gemensamma städdagar på våren.    Föreningens ekonomi:

    Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen tillåter delat ägande och har inga specifika regler kring detta. Vanligt är att den som bor i lägenheten äger minst 10%.    Gjorda renoveringar:

    UTFÖRDA 2016/2017: Genomgång och underhåll av yttertaket, byte av trasigt panntegel och plåtdetaljer. 2016: Förstärkt isolering av takfläktar 2016: Bredband, Telia Fastighetsanslutning, Kollektivt Telia fiberlan 50/100-100 Mbit 2016: Uppdatering av brandskydd 2013: Tilläggsisolerad på vinden 2013: Service och injustering av fönster 2013: Målning av sockelgrund och portal 2012: Nytt låssystem, ASSA 2012: Nya säkerhetsdörrar till lägenheter. 2011: Takfoten renoverad och målad 2010: Ny samlings/festlokal "Adelskällaren" 2010: Gym 2007: Ventilation, kök och badrum 2006: Ventilation 2004: Stambyte 2004: Elcentraler med jordfelsbrytare 1995: Byte till 3-glasfönster 1995: Rustade tak, ny takpapp, läkt, takpannor samt renovering och målning av plåt KOMMANDE - Balkongrenovering. Föreningen har fått bygglov för att bygga nya och större balkonger men inga beslut tagna i dagsläget om när detta kommer ske. En plan ska upprättas under början av 2019. - Byte av ytterentréer och garageportar, har diskuterats.    TV/Internet:

    Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband: Samtliga lägenheter är anslutna kollektivt till Telia bredband (fiberlan 50-100/100 Mbit). Kostnaden ingår i ordinarie månadsavgift, dvs inga avgifter tillkommer användare utöver ev. extra tjänster som beställs av användaren.    Parkering:

    Det finns 11 st garage- samt 12 st p-platser med motorvärmare att hyra genom föreningens försorg. Föreningen har upprättat en särskild kölista där medlemmen anmäler sig till. Ca 8-10 st i kö till garage och 1 i kö till p-plats. Kostnad för garage: 400-500 kr (fr o m 1/7-19). Kostnad för p-plats: 250 kr (fr o m 1/7-19). Kontrollerat 2019-06-14.    Gårdsplan:

    Gemensam uteplats med möbler och grill.    Gemensamma utrymmen:

    - Tvättstugan är placerad i markplanet i källargången vid Byggmästargatan 14 C. - Adelskällaren (samlingslokalen): 200:- / tillfälle. Kontakta styrelsen vid bokning. - Gymmet: 200:- engångsavgift. Kontakta styrelsen för kvittens av nyckel.    Annat:

    Se föreningens hemsida www.adelsklubben3.se för mer information. Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


    Energideklaration

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    146 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2018-06-30

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor