Skomakargatan 9, 1tr, Gävle

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 13:00 - 13:45

  Öppen visning - Välkomna!

  Tis 22 Jan 17:30 - 18:00

  Öppen visning - Välkomna!

  Anmäl till visning

  Adress

  Skomakargatan 9, 1tr - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  52m2

  Enligt lägenhetsutdrag

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 195 kr/mån

  Inkl värme, vatten, kabel-tv och förråd.

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  30 673 kr/m2

  Unik lägenhet med varmgarage och hiss! Uterum & uteplats på privat innergård 1 vån upp från gatuplan

  Välkomna till en unik och sällan utbjuden lägenhet med toppenläge mitt i stan! Här har du ett inglasat och rymligt uterum som vetter mot föreningens privata innergård, belägen 1 våning upp från gatuplan. Intill uterummet finns en uteplats som lämpar sig väl för växter, odling och att njuta av solen! Du kan också överta garageplats i varmgarage beläget under huset för en blygsam kostnad av 700 kr/mån. Hiss finns, även från garage/källarplanet. Mycket fin och välplanerad lägenhet som totalrenoverats mellan 2012-2014. Bra förvaringsutrymmen. Fin tvättstuga i huset i entréplan. Källarförråd och matkällarförråd ingår. Säkerhetsdörr. Mycket trevligt läge med Boulognerskogen, konserthuset, högskolan och sjukhuset på bekvämt avstånd! Dessutom pendlarvänligt läge med närhet till Sandviken och E4:an. Kan det bli bättre än så här?

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Jessica Sjögren

  Administrationsansvarig

  026-150246

  jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 13:00:00 2019-01-20 13:45:00 40 Bostadsvisning Skomakargatan 9, 1tr, Gävle 60,6755572403246, 17,1338135630937 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-22 17:30:00 2019-01-22 18:00:00 40 Bostadsvisning Skomakargatan 9, 1tr, Gävle 60,6755572403246, 17,1338135630937 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Vardagsrum:

  Rymligt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar.

  Inglasat uterum:

  Från vardagsrummet tar man sig gärna ut på den härliga inglasade altanen med fint läge på den ostörda innergården som ligger 1 våning upp från gatuplan.

  Uteplats:

  I anslutning till det inglasade uterummet finns en uteplats som passar perfekt för växter, odling och att njuta av solen i bästa söderläge!

  Kök:

  Kompakt och välplanerat kök med kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin samt dubbel ho. Köket har parkettgolv och helkaklade/målade väggar.

  Sovrum:

  Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar.

  Badrum:

  Badrum med klinkergolv med värme, helkaklade väggar, badkar, wc, handfat och handdukstork.

  Hall:

  Hall med parkettgolv, tapetserade väggar, 2 garderober samt platsbyggd klädförvaring.

  Klädkammare:

  I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Adelsklubben

  Lägenhetsnummer:

  122

  Antal lägenheter:

  40

  Byggår:

  1969

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2010 och äger fastigheten Väster 21:6 i Gävle kommun med därpå uppförda 3 st byggnader med 40 lägenheter, varav 36 st är upplåtna med bostadsrätt och 4 st med hyresrätt. Dessutom tillkommer 7 lokaler (gym, kontor, tolk och förråd). Byggnaderna är uppförda 1969. Fastighetens adress är Byggmästargatan 12, Skomakargatan 9 och Staketgatan 5-7.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen. Föreningen har planerat en avgiftshöjning med 2 % årligen. Sker vid behov. Ingen höjning gjordes 2019. Under 2018 har föreningen amorterat 3 miljoner kr på sina lån och planerar att amortera ytterligare 2,5 miljoner kr under 2019. Föreningen accepterar delat ägande (föräldrar/barn) och har inga specifika krav på andelar. Vanligt är att den som bor i lägenheten äger minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  UTFÖRDA 2018: Fixat elen på balkongerna och målat takfot. 2017: Inglasning och renovering av balkonger 2016: Byte av vattenmätare 2016: Renovering av tvättstuga 2016: Renovering av garage 2015: Ombyggnad av lokaler 2015: Nytt låssystem 2015: Målning av trapphus och källare 2014: Installation av ny fjärrvärmeanläggning 2014: Renovering av hissar 2013-2014: Fönsterbyte har skett 2013-2014: Elen utbytt i samtliga lägenheter 2013: Byte av värmesystem 2012: Stambyte 2012: Säkerhetsdörrar PLANERAT 2019: Porttelefoner 2019: Måla källarförråd på Skomakargatan 9.  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.  Parkering:

  Garage med 36 p-platser. Separat kösystem, men om lägenheten som säljs har hyrt p-plats följer den med köpet om så önskas. 700 kr/mån.  Gårdsplan:

  Mysig och privat upphöjd innergård med utemöbler och planteringar.  Gemensamma utrymmen:

  Till varje lägenhet hör ett källarförråd och en matkällare. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor och ett cykelrum.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  164 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor