Herlitzgatan 11, Klintehamn

800 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 21 Okt 16:00 - 16:30

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl till visning

Adress

Herlitzgatan 11 - Klintehamn

Kommun

Gotland

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1983

Boarea

77m2

Föreningens information

Våning

1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Klintehamn

Avgift

3 943 kr/mån

Utgångspris

800 000 kr

10 390 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Fin lägenhet i markplan med ett lugnt läge i Klintehamn!

   Fin lägenhet i markplan med ett lugnt läge i Klintehamn. Bostaden erbjuder 77 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök samt ett härligt uterum med tillhörande uteplats. Här är det närhet till serviceutbud och kommunikationer. Bra avgift i omtyckt förening. Välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-21 16:00:00 2019-10-21 16:30:00 40 Bostadsvisning Herlitzgatan 11, Klintehamn 57,38507868, 18,19885107 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Kök

   Klassiskt kök i eget rum med gott om plats för matmöbel med flertalet sittplatser. Utrustat med kyl, frys, diskho, spis/ugn, fläkt och diskmaskin. Laminatgolv och ljusa väggar. Över arbetsbänken av laminat sitter ett ljust kaklat stänkskydd.

   Sovrum 1

   I anslutning till hallen finns ett mindre sovrum. Laminatgolv och tapetserade väggar. Går utmärkt att använda som extra sovrum eller kontor.

   Sovrum 2

   Sovrum 2 är beläget med fönster mot uteplatsen och har laminatgolv och tapetserade väggar. Rymligt med gott om plats för säng och förvaring.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet förmedlar en öppen och luftig känsla och har utgång mot uterummet. Laminatgolv och genomgående ljusa ytskikt. Lättmöblerat med naturlig plats för soffmöbel och TV-bänk. Garderober finns med spegeldörrar.

   Badrum

   Badrum med kakel och klinker. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, tvättställ och spegelskåp samt förvaring.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1983

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   FIBER

   Uteplats/Balkong

   Fint uterum med altan och gräsyta i anslutning till lägenheten.

   Bilplats

   Öppna parkeringar finns för 62 kr/mån. Carport finns för 114 kr/mån (kö).

   Möjligt tillträde

   Januari 2020 eller enligt överenskommelse

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   527 kr/månad

   Försäkring:

   127 kr/månad

   Elkostnad:

   400 kr/månad

   Total driftkostnad:

   527 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Obligatorisk tillägg om 137 kr för fiber

   Andel i föreningen:

   1,9008%

   Andel av årsavgift:

   2,01332%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 162 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1983

   Ventilation:

   Mekanisk F

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Övrigt:

   Till lägenheten hör ett förråd.

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggen BRF Klintehus 1

   Lägenhetsnummer:

   46

   Antal lägenheter:

   50

   Byggår:

   1983

   Antal lokaler:

   2

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Klinte Sicklings 1:127 på Gotland med 50 lägenheter och 2 lokaler. Fastighetens adresser är Donnersgatan 4-6, Skolkvior 2-52 och Herlitzgatan 1-35 i Klintehamn.   Föreningens ekonomi:

   Stabil förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar.   Gjorda renoveringar:

   2017 - Fönsterbyte 2016 - Park, lekplats, målning trapphus 2015 - Värmeinstallation, portar/dörrar, tvättstuga 2014 - Staket samt målning ytterdörrar 2012 - Asfaltering   TV/Internet:

   FIBER   Parkering:

   Öppna parkeringar finns för 62kr/mån Carports finns för 114kr/mån (kö)   Gårdsplan:

   Lekplats finns för de boende   Gemensamma utrymmen:

   Gemensam tvättstuga finns för de boende.   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-01-22

   Primärenergital:

   174 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor