Budgivning pågår

Sjudarevägen 12G, Visby

Aktuellt bud

1 750 000 kr

Utgångspris 1 750 000 kr

Budgivare 1 16/07 kl: 12:00 - 1 750 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sjudarevägen 12G - Visby

  Kommun

  Gotland

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Tillträde

  19-09-2019

  Avgift

  3 951 kr/mån

  Utgångspris

  1 750 000 kr

  24 306 kr/m2

  Trerummare på Terra Nova

  Välkomna till denna rymliga trerummare med bevarad nykänsla. Här bjuds du på två stora sovrum med garderober, snyggt vitt kök i öppen planlösning mot vardagsrum där du når en väl tilltagen balkong och ett fräscht badrum med egen tvättmaskin. Ett yttre förråd samt en parkeringsplats hör till lägenheten. Boendet är bra beläget på Terra Nova i södra Visby där du bor med närhet till natur, skola, förskola och ett par minuter på cykeln tar dig till det nya handelsområdet Stenhuggaren med såväl ICA Maxi som Coop. Här finns flertalet lekplatser, pulkabacke och strax intill finns fina strövområden i skogarna kring Traume med ridhus och fotbollsplaner.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/Hall

  Välkomnande entre med plats för avhängning av ytterkläder. Vita väggar och ljust laminatgolv som sedan fortsätter i resten av lägenheten. Härifrån når du även ett förråd.

  Badrum

  Praktiskt badrum med våtrumsmatta på golv och med kaklade väggar. Badrummet är utrustat med handfat i kommod, WC-stol, dusch och tvättmaskin.

  Kök

  Fräscht vitt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrymme finns för matbord. Maskinell utrustning finns i form av ugn, häll, kyl/frys och diskmaskin.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med plats för stor soffa och mediamöbel. Härifrån när du även den väl tilltagna balkongen med plats för balkongmöbler.

  Sovrum 1 och 2

  På varsitt håll i lägenheten ligger två sovrum med bra plats för säng och sängbord. Båda sovrummen är utrustade med garderober.

  Övriga utrymmen

  Ett yttre förråd hör till lägenheten

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Vattenburen värme (fjärrvärme)

  TV & bredband

  Fiber via Telia med internet, TV och telefoni

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  580 kr/månad

  Uppvärmning:

  280 kr/månad

  Övrigt:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  580 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Övrigt avser bredband/TV/telefoni via Telia.

  Andel i föreningen:

  3,87%

  Andel av årsavgift:

  3,87%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-16

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft (FTX)

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme (fjärrvärme)

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf BoKlok Lärlingen i Visby

  Lägenhetsnummer:

  B325

  Antal lägenheter:

  28

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Boklok-förening med vissa byggarantier (stomme) kvar till 2021. Förvaltas av Graden förvaltning.  TV/Internet:

  Fiber via Telia med internet, TV och telefoni  Parkering:

  En p-plats ingår i månadsavgiften.  Annat:

  Föreningen medger sommaruthyrning, se stadgar.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor