Vibble Tvinnaregatan 156, Visby

1 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Lör 25 Maj 15:00 - 15:30

    Välkomna att anmäla er till visning!

    Mån 27 Maj 16:30 - 17:00

    Välkomna att anmäla er till visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Vibble Tvinnaregatan 156 - Visby

    Kommun

    Gotland

    Typ

    Flerfamiljhus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1989

    Boarea

    63m2

    Våning

    2 av 2 , Hiss finns inte

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Vibble

    Avgift

    2 304 kr/mån

    Inkl V/A

    Utgångspris

    1 100 000 kr

    17 460 kr/m2

    Tvårummare på Tvinnaregatan

    Trevlig tvårumslägenhet på populära Tvinnaregatan i Vibble. Smart disponerade 63 kvadratmeter med kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, stort sovrum, badrum med badkar, praktiskt inre förråd och en väl tilltagen balkong. Många stora fönster ger bostaden ett fint ljusinsläpp. Till lägenheten hör dessutom en inre reparationsfond om 30 000 kr som står köparen fritt att renovera lägenheten för. Här har ni nära till förskola, matbutik, Kneippbyn och vackra vandringsstigar på Högklint naturreservat. Dessutom med cykelavstånd till Visby alternativt gångavstånd till bra bussförbindelser. Välkomna på visning!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-05-25 15:00:00 2019-05-25 15:30:00 40 Bostadsvisning Vibble Tvinnaregatan 156, Visby 57,59940838, 18,24383775 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-05-27 16:30:00 2019-05-27 17:00:00 40 Bostadsvisning Vibble Tvinnaregatan 156, Visby 57,59940838, 18,24383775 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    PLANLÖSNING

    ENTRÈ Egen entré som nås från trappa i markplan. Hall med plastmatta och hatthylla. BADRUM Fräscht badrum med våtrumsmatta. Här finns badkar, WC-stol, handfat med kommod, tvättmaskin, torkskåp samt lägenhetens varmvattensberedare. SOVRUM Sovrum i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns förvaring i form av tre garderober. KÖK Kök med bra förvaring bakom de vita skåpluckorna och med stor matplats. Maskinell utrustning finns i form av elspis samt kyl/frys. VARDAGSRUM I delvis öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med snyggt parkett golv och vita väggar. Härifrån nås även den väl tilltagna balkongen. FÖRRÅD Praktiskt förråd i direkt anslutning till hallen.

    Övriga utrymmen

    Lägenhetsförråd i separata förrådsbyggnader på gårdarna. Gemensam tvättstuga och samlingslokal i föreningen.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1989

    Uppvärmning

    Luft, aggregat kopplat till bostadsrättens el-abo.

    Bredband

    Telia levererar kabeltv samt fibernät till samtliga lägenheter. Kabeltv ingår i avgiften medan internet betalas av bostadsrättsägaren.

    Bilplats

    Till lägenheten hör en carport som ingår i månadsavgiften. Föreningen har även 32 vanliga p-platser som är fria i fyra timmar och därefter med avgift.

    Läs mer

    Omgivning

    Tjänster i området

    ICA Vibblehallen, pizzeria samt flera restauranger på Kneippbyn sommartid.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    1 037 kr/månad

    Försäkring:

    87 kr/månad

    Elkostnad:

    950 kr/månad

    Total driftkostnad:

    1 037 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    1,0633%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Kommentar till andelstal:

    Andel av årsavgift ej angiven

    Reparationsfond:

    30 000 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-09

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    1989

    Fönster:

    3-glasfönster

    Uppvärmningssystem:

    Luft, aggregat kopplat till bostadsrättens el-abo.

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Vibble Tvinnaregården

    Lägenhetsnummer:

    78

    Antal lägenheter:

    112

    Antal lokaler:

    1

    Allmänt om föreningen:

    Fastigheten är bebyggd med 14 byggnader. Byggnaderna är placerade så att det bildas tre gårdar. Det finns 8 bostäder i varje huskropp. Byggnaderna är uppförda på betongplatta på mark samt två våningsplan med bostäder och ej inredda vindar. Övre plan i byggnaderna nås via en utvändig trappa.    Parkering:

    Det finns 112 platser i carport och 32 öppna P-platser. För närvarande tas ingen hyra ut.    Gemensamma utrymmen:

    En samlingslokal som används av de boende.    Energideklaration

    Energiprestanda:

    111 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2011-05-03

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor