Stolphålsvägen 1:4, Falkenberg

1 525 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Solgläntan

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Stolphålsvägen 1:4 - Falkenberg

  Kommun

  Falkenberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018/2019

  Boarea

  82,7m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Stafsinge

  Avgift

  4 715 kr/mån

  Månadsavgiften är preliminär. Driftskostnaden är en schablonkostnad avseende uppskattad hushållsel, varm- och kallvatten, värme samt fiber (100/100 Mbits samt TV-paket Start). Ett förråd och en parkeringsplats ingår till alla bostadsrätter.

  Pris

  1 525 000 kr

  18 440 kr/m2

  Nyproducerade bostadsrätter med naturskönt läge och närhet till centrum.

  Endast två kilometer utanför Falkenberg bygger GBJ bygg nu 24 nya bostadsrätter i mysiga tvåplanshus. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och till Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar precis runt hörnet. Kvarteret Solgläntan utformas som ett ombonat kvarter bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. För avslappnat umgänge finns en gemensam grillplats och ett inspirerande orangeri. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och mellan 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett praktiskt förråd. Hållbar inredning med högklassig finish. Känslan att flytta in i ett nybyggt hus är obeskrivlig. Vi vill att du ska få behålla den länge. Därför lägger vi mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år.

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-411711

  emil.johansson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Extra kontaktperson

  Johanna Ahlqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-565226

  johanna.ahlqvist@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Du får 83 härliga kvadratmeter att inreda och göra till ditt hem. Lägenhetens hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet med matplats i anslutning till köket. Härifrån är det bara några steg ut på den stora balkongen eller uteplatsen. Alla sovrum ligger ostörda, två har ljusinsläpp från två sidor. För klädförvaring finns en lyxig walk-in closet. Badrummet är väl tilltaget och rymmer också allt du behöver för klädvård.

  Hall

  Hall med klinker på golvet som sedan övergår i ekparkett vilket är genomgående i hela lägenheten. Väggarna och taket är ljust målade. Ytterdörren är målad med sidoljus. I hallen finns ett högskåp enligt planritning från Ballingslöv.

  Kök

  Kök med målade tak och väggar. Köket är utrustat med rostfri diskho, bänkskiva av laminat, kakel ovanför och vita skåp från Ballingslöv. Köksinredning: Inbyggnadsugn, inbyggnads microugn, spishäll, spisfläkt i överskåp, kombinerad kyl och frys, samt diskmaskin.

  Allrum

  Allrum i öppen planlösning mot köket. Ljusa väggar och golv försett med ekparkett. Härifrån har du utgång ut till balkongen.

  Sovrum

  Lägenhetens sovrum är ljust målade och golvet är försett med ekparkett. Högskåp från Ballingslöv finns i sovrummen.

  WC/Dusch

  Lägenhetens sovrum är ljust målade och golvet är försett med ekparkett. Högskåp från Ballingslöv finns i sovrummen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018/2019

  Invändig takhöjd: Generellt 2,50 m med undantag för våtutrymmen samt klk det är nedsänkt innertak till ca 2,30 m. Ytskikt på golv: Klinker i entré. Golv i wc/dusch klinker på tätskikt. I övriga utrymmen 14 mm 3-stavs ekparkett. Prisklass på klinker 250 kr/m², plattstorlekar enligt standard- och tillvalsfolder från GBJ Bygg AB. Kakel på vägg I wc/dusch utförs kakel med tätskikt under. Vid arbetsyta i kök (stänkskydd) kakel. Prisklass på kakel 250 kr/m². plattstorlekar enligt standard- och tillvalsfolder från GBJ Bygg AB. Innerdörrar: Vita släta innerdörrar med vita foder och karmar. Invändig målning: Vitmålade väggar. Innerväggar: Regelstomme med 12mm träfiberskiva samt 13mm gipsskiva på båda sidor. Isolerade väggar runt badrum. Tak- och golvlister: Fabriksmålade vita golv- och taklister. Köksinredning: Köksinredning av fabrikatet Ballingslöv med luckan Solid slät vit. Handtag av metall modell HG560. Bänkskiva av 30 mm högtryckslaminat med postformad framkant, underlimmad rostfri diskho. Vitvaror: Vita vitvaror i kök med inbyggd ugn och micro, hel/halv kyl och frys, spishäll och utdragbar spisfläkt samt diskmaskin. Vitvaror i wc/dusch; tvättmaskin och torktumlare. Specifikationer i standard- och tillvalsfolder från GBJ Bygg AB. Fönsterbänkar: Fönsterbänkar av sten. Övrig inredning: Hatthylla ingår ej. Uppvärmning / installationer: Värmeinstallation ansluts till det kommunala fjärrvärmenätet. Värme via radiatorer. Elektrisk komfortgolvvärme i wc/dusch. Ventilation: Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. FTX-aggregat är placerat i klk i samtliga lägenheter. El-, tv-, tele-, och datainstallationer: Egen mätning för respektive bostadsrätt. Utvändig belysningsarmatur vid entrédörr och uteplats/balkong. Invändiga belysningsarmaturer i wc/dusch och klk samt samt under överskåp i kök och badrum. Fastigheten är ansluten till fiber. Data/tele/tv-uttag finns i samtliga rum förutom i wc/dusch och klk. Entré- och fönsterdörr: Entrédörr med sidoljus. Glasad fönsterpardörr. Fönster: Trä/aluminium. Lägenhetsavskiljande väggar/mellanbjälklag: Trä i erforderlig brand- och ljudklass. Plåtarbeten: Samtliga plåtarbeten utförs i silvermetallic. Fasad: Liggande träpanel i vit kulör med vita fasadskivor runt entréerna. Yttertak: Röda betongtakpannor. Uteplats: Bostadsrätterna på markplan har betongplattor som ansluter till gräsyta. Balkonger är i trä med räcke med klar/opalglas. Förråd: Isolerat kallförråd finns till varje bostad på respektive innegård. Carport/parkering: En parkeringsplats ingår till varje bostadsrätt. Önskas carport finns detta som tillval. Läs mer om detta i standard- och tillvalsfoldern. Utemiljö: Häckar runt hela området och mellan uteplatserna. Sophantering: Hushållsavfall kastas i miljöhus. Övrigt avfall lämnas på kommunens återvinningsstationer.

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

  Övrigt

  OMRÅDESBESKRIVNING Stafsinge är en lantlig idyll strax utanför Falkenberg. Fånga vardagsguldet och känn ugnet bland ängar, lövdungar och böljande åkermark! Här bor du alldeles ostört men har ändå nära till utbudet i centrala Falkenberg och till stranden. Du som pendlar kan cykla till Falkenbergs station på under tio minuter och till E6 är det endast drygt 3 km. Falkenberg kan ståta med hela 13 km sandstränder och en välkänd saltvattensbassäng inomhus. Med cykel når du alla fina badmöjligheterna på en kvart! Gillar du att fiska kan du fånga din egen Falkenbergslax i Ätrans fiskerika vatten. För golfspelare är Falkenberg "the place to be". Inte mindre än 119 golfhål finns inom en radie av 30 bilminuter från ditt nya hem. Gillar du att se världen från hästryggen hittar du likasinnade på en av alla hästgårdar i trakten. Värt en resa. Värt att stanna. År 2018 utnämndes Falkenberg till "Årets värt en resa" av White Guide. Om du frågar oss är det nog lika bra att du stannar för gott. Här lever du det goda livet vid havet, med förstklassigt bad, härliga friluftsaktiviteter, närodlade matupplevelser, varierad underhållning och ett mysigt centrum utmed Ätran.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Stafsinge ligger ca 3 kilometer nordost om Falkenbergs centrum. Det är ett naturnära område med cykelavstånd in till centrum. I området finns AIK-vallen som fungerar som hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK och där årets midsommarfirande brukar anordnas. I närheten finns bensinstation/7-eleven. Närmsta grund- och högstadieskola är Tångaskolan. Till tågstationen tar man sig på ca 5 minuter med bil och i området trafikerar Hallandstrafikens bussar.

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  1309 kr/mån. Driftskostnaden är en schablonkostnad avseende uppskattad hushållsel, varm- och kallvatten, värme samt fiber (100/100 Mbits samt TV-paket Start). Ett förråd och en parkeringsplats ingår till alla bostadsrätter.

  Andel i föreningen:

  4,78145%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solgläntan i Stafsinge

  Lägenhetsnummer:

  1:4

  Antal lägenheter:

  24

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor