Älesvägen 6E, Halmstad

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Älesvägen 6E - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2001

  Boarea

  59m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1-2 sovrum

  Område

  Vallås

  Avgift

  4 985 kr/mån

  inkl värme, vatten, TV & parkeringsplats.

  Renoverad 2:a

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Föreningens finaste lägenhet? Det mesta talar för det. Välplanerad och ljus hörnlägenhet som fick en ansiktslyftning 2018 med nya ytskikt och ett trendigt drömkök. Lägg där till rymligt badrum med tvättmöjligheter, balkong och närhet till både buss och butiker, så får ni en toppentvåa. Lägenheten går att göra om till en trea men gör sig absolut bäst i nuvarande utförande. Vi ses väl på visning?

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré och hall

  Entré med snyggt och praktiskt klinkergolv från 2018. Hallen är L-formad och erbjuder goda möjligheter till klädförvaring i den anslutande klädkammaren. Till höger om entrén finns även plats att installera garderober för den som önskar extra förvaringsutrymme.

  Sovrum

  Ljust sovrum med laminatgolv som lades in 2018. Här ryms dubbelsäng och kläder förvaras bäst i den tillhörande garderoben.

  Badrum med tvättmöjligheter

  Rymligt badrum med våtrumsmatta och kaklade, vita väggar. Badrummet innehåller: dusch, wc, tvättställ, handdukstork, tvättbänk och tvättmaskin.

  Kök och vardagsrum

  Kök och vardagsrum med samma typ av laminatgolv som i sovrummet vilket ger ett enhetligt intryck. Här slås besökaren direkt av det nyrenoverade köket från 2018 som går i stilfulla och trendiga tillval. De yttrar sig i svarta luckor som bryts av med mässingsfärgade handtag, ljus bänkskiva och marmorskivor ovanför bänkskivan. Lägg där till köksön som går i samma färg som bänkskivan och fungerar utmärkt som matplats eller som beredningsyta. Köket innehåller: induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Rummet erbjuder fönster i två väderstreck vilket gör att det upplevs som mycket ljust. Möjlighet finns att separera rummet (se alternativ planlösning) för att på så sätt få till en trea.

  Övriga utrymmen

  Kallförråd i gemensamhetsbyggnad på innergården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2001

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i soligt läge som nås från allrummet.

  Bilplats

  En bilplats ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  3,15369%

  Andel av årsavgift:

  3,15369%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2001

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Bo Klok Vallås

  Lägenhetsnummer:

  1001

  Antal lägenheter:

  30

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av totalt 30 st lägenheter (10 st 2 rok, 10 st 3 rok, 10 st 4 rok).  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  166 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor