Bildhuggarevägen 69, Halmstad

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 21 Aug

  Bokad visning, boka via länken eller kontakta mäklaren.

  Anmäl till visning

  Adress

  Bildhuggarevägen 69 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1978

  Boarea

  66,9m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Söndrum/Bäckagård

  Avgift

  2 124 kr/mån

  inkl. TV och bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  1 795 000 kr

  26 831 kr/m2

  2:a på markplan med inglasat uterum och trädgård

  Välplanerad tvåa på markplan söker ny ägare. Här bor ni i populära Brf Bäckagård med en låg avgift om endast 2 124 kr/månaden (!) och med känslan av att bo i ett mindre enplanshus. Bostadsrätten erbjuder allt ni kan tänkas önska i form av rymligt kök från 2014, badrum med tvättmöjligheter, dubbla uteplatser, inglasat uterum från 2014, inhägnad trädgård och förråd i anslutning till bostaden. Vi ses på visning!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-21 00:00:00 2018-08-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Bildhuggarevägen 69, Halmstad 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entré och hall

  Hall med plastmatta och goda möjligheter till klädförvaring i två dubbelgarderober och en enkelgarderob.

  Kök från 2014

  Kök är placerat till vänster om entrén och renoverades 2014. Här ligger plastmatta och det finns utrymme för matbord för ca 6-8 personer. Köket innehåller: kyl/frys(2014), spis(2014), spisfläkt och diskmaskin.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med parkettgolv. Vardagsrummet nås från både kök och hallen. I anslutning till vardagsrummet finns det inglasade uterummet som byggdes till 2014.

  Badrum med tvättmöjligheter

  Badrum med våtrumsmatta och väggar som är delvis kaklade. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, badkar, tvättmaskin och varmvattensberedare.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv. Här ryms en dubbelsäng med god marginal och kläder förvaras bäst i någon av de två dubbelgarderoberna.

  Övriga utrymmen

  Förråd i anslutning till det inglasade uterummet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  Uppvärmning

  El + luftvärmepump

  TV

  Fiber-TV via ComHem.

  Bredband

  Via Halmstad Stadsnät(Hitnet) där innehavaren själv väljer leverantör. För att se vilka leverantörer som erbjuds gå in på: http://www.halmstadsstadsnat.se/

  Uteplats/Balkong

  Uteplats på framsidan av bostaden. Inglasat uterum samt trädäck i anslutning till trädgården. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

  Bilplats

  Det går att hyra garage av föreningen för 325 kr/mån, dock separat kö( 6 st i kö 2018-08-15).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  820 kr

  Vatten/avlopp:

  275 kr

  Personer i hushållet: 2

  Elkostnaden avser både hushållsel och uppvärmning av bostaden.

  Andel i föreningen:

  1,46943%

  Andel av årsavgift:

  1,39632%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-09

  Byggnad

  Byggår:

  1978

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  El + luftvärmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bäckahagen

  Lägenhetsnummer:

  902

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 54 bostadsrätter fördelade i totalt 14 bostadshuskroppar, en ekonomibyggnad samt två garagelängor. Fördelningen ser ut enligt följande: 2rok - 4 st 3rok - 9 st 4rok-41 st Garageplatser - 35 st. Fastigheten är fullvärdersförsäkrad hos Dina Försäkringar i Halmstad. Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen och behöver därför inte tecknas av bostadsrättsinnehavaren. Hemförsäkring bekostas dock var för sig. Besök gärna föreningens hemsida på www.brfbackahagen.se  Gjorda renoveringar:

  Föreningen jobbar med en 10-årig underhållsplan. • Luft/luft pumpar 2010. • Fönster samt altandörrar har bytts ut mot 3-glas 2011 & 2012. • Nya förrådsdörrar 2013. • Garageportarna byttes ut 2014. • Hängrännor samt stuprör byttes ut på alla byggnader 2015. • Nya ytterdörrar 2015. • Belysning utbytt i hela området mot LED. • Nya maskiner i den gemensamma tvättstuga 2016 med 4 tvättmaskiner & 4 torktumlare samt 2 torkskåp. • Innergård ombyggd 2016. • Målning av husblock i sker enligt en 7-årig cykel ( 14 st block ) varav 2 st block målas varje år.  TV/Internet:

  TV-leverantör är ComHem kopplat via fiber och Halmstad Stadsnät.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  105 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor