Brogatan 45 A, Halmstad

1 975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 25 Aug

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Brogatan 45 A - Halmstad

   Kommun

   Halmstad

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   77m2

   Areauppgifter från bostadsrättsföreningen

   Våning

   3 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Halmstad Centrum

   Avgift

   2 920 kr/mån

   inklusive värme, vatten, TV och bostadsrättstillägg.

   Utgångspris

   1 975 000 kr

   25 649 kr/m2

   Central och välplanerad 3:a med riktigt låg avgift!

   Välplanerad hörnlägenhet på Brogatan söker nya ägare! Här bor ni centralt men lugnt i populär och otroligt välskött förening, vilket den låga avgiften om endast 2 920 (!) kr/månaden vittnar om. Ljus trea på tredje våning med bland annat balkong i soligt läge, hög charmfaktor, fiskbensparkett och goda förvaringsmöjligheter.

   Ansvarig mäklare

   Andreas Ericsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0704-435095

   andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

   Extra kontaktperson

   Emma Aronsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0705-437781

   emma.aronsson@lansfast.se Läs mer om Emma

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-25 00:00:00 2019-08-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Brogatan 45 A, Halmstad 56,67335885, 12,84807731 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré och hall

   Hall med fiskbensparkett i ek och goda möjligheter till klädförvaring i en anslutande klädkammare. Där hallen viker av till vänster, före vardagsrummet finns en möblerbar yta som idag fungerar som kontor.

   Kök

   Kök med matplats och utsikt över den närliggande parken. Köket går i vitt och bryts av med grått kakel och grå bänkskiva. Köket innehåller: induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys.

   Badrum

   Helkaklat badrum med våtrumsmat som innehåller: wc, dusch, tvättställ, badrumsskåp samt handdukstork. Badrummet är förberett för installation av tvättmaskin.

   Vardagsrum

   Parkettgolvet från hallen följer med in i vardagsrummet vilket ger ett enhetligt intryck. Rummet har fönster i två väderstreck vilket gör det ljust och är enkelt att möblera tack vare att det har gott om hela väggar.

   Sovrum 1

   Generöst sovrum med golv från 2014 och som vetter mot Fridhemsparken. Här ryms dubbelsäng med god marginal och det finns plats för ytterligare möblemang. Det finns även goda möjligheter till klädförvaring i garderobsvägg som innehåller 6 stycken inbyggda garderober med överskåp.

   Sovrum 2

   Den andra sovrummet är det mindre av de två och har nyttjats som gästrum av nuvarande ägare. Likt i första sovrummet ligger golv från 2014 och även detta rum vetter mot parken.

   Övriga utrymmen

   2 förråd tillhör lägenheten. Det större av de två finns på vinden och det andra är i källaren. Tvättstuga(se under fliken bilder), cykelrum och gästlägenhet(se under fliken bilder), finns i källaren.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1955

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Ett basutbud med kabel-tv ingår i månadsavgiften via ComHem. Bredband går att få via Bredbandsbolaget/Telenor eller ComHem och bekostas av innehavaren.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med sol från morgon till ca 17:00 på eftermiddagen.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   333 kr/månad

   Elkostnad:

   333 kr/månad

   Total driftkostnad:

   333 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   3,62%

   Andel av årsavgift:

   3,56%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Byggnad

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   BRF Byggmästaren

   Lägenhetsnummer:

   27

   Antal lägenheter:

   27

   Antal lokaler:

   7

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Bärnstenen 17 i Halmstad kommun. På fastigheten finns ett flertal bostadshus i tre respektive fem våningar med totalt 27 lägenheter(2-5rok) och 7 lokaler. Förvaltningen sköts av PART. Besök gärna föreningens hemsida: http://brfbyggmastaren.se/   Gjorda renoveringar:

   2019 - Nytt torkrum som ska vara färdigställt under hösten 2019. 2019 - Ventilationsaggregat installeras i källaren(i det tidigare torkrummet) för att tillgodose hyreslokalernas ventilationsbehov. 2016 - Nytt staket/plank och cykelgarage. Uppfräschning av trädgården. 2015 - Gästlägenhet. 2013 - Ombyggnad och tillbyggnad av balkongerna, omfogning av tegelfog, inköp av ny tvättmaskin, slipning av betonggolv i vissa källarutrymmen. 2010 - Renovering trappuppgångar. 2009 - Renovering av tvättstugan. 2005 - Nya elcentraler samt 3-fasuttag i kök. 1997 - Renovering av alla badrum samt byte av avloppsstammar och vattenledningar . 1994 - Byte av avloppstammar och vattenledningar i samtliga kök. 1993 - Byte av lägenhetsdörrar. 1991 - Byte till 3-glas isolerfönster.   TV/Internet:

   Ett basutbud med kabel-tv ingår i månadsavgiften via ComHem. Bredband går att få via Bredbandsbolaget/Telenor eller ComHem och bekostas av innehavaren.   Parkering:

   Föreningen har ett antal garage och parkeringsplatser i carport. Till dessa är det kö. För att få hyra garage/parkering måste du inneha ett fordon.   Gemensamma utrymmen:

   Det finns matkällarförråd, cykelförråd och vindsförråd. Tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 1 torktumlare och torkskåp. Nytt torkrum kommer färdigställas under hösten 2019. Liten verkstad finns för föreningens medlemmar. Uthyrningslägenhet för medlemmarnas gäster. Trädgårdsmöbler och gasolgrill finns i trädgården.   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   158 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2009-08-10

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor