Hagalundsvägen 37E, Halmstad

1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hagalundsvägen 37E - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1990-1991

  Boarea

  78,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 1 (1-plansradhus) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Söndrum/Pålsbo

  Avgift

  5 826 kr/mån

  Inkl. värme, internet och garage

  Som utgångspris

  1 650 000 kr

  21 019 kr/m2

  Markplanslägenhet med inglasat uterum och egen täppa

  Fantastiskt fint tillfälle att knipa åt sig en av de oerhört populära marklägenheterna på Pålsbo. För dig som vill ha radhus men slippa allt yttre underhåll. Här har du en alldeles egen grästäppa som du själv kan forma efter eget intresse. Ett inglasat uterum mot sydväst förlänger sommaren och skyddar gott mot vind. Lägenheten är väldigt välplanerad och här finns kök med matplats, luftigt vardagsrum och två sovrum. Du får dessutom en separat tvättstuga och stort badrum. En klädkammare och två förråd möjliggör bra förvaringsutrymmen. Som grädde på moset finns här också ett alldeles eget garage. Är detta din drömlägenhet?

  Ansvarig mäklare

  Emma Aronsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0705-437781

  emma.aronsson@lansfast.se Läs mer om Emma

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med parkettgolv, här finns gott om plats att hänga av sig, en garderob samt en stor klädkammare.

  Kök

  Kök med plastmatta på golv och köksinredning i ek. Köket är ljust med fönster mot hallen och här finns gott om plats för matbord. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt samt kyl och frys.

  Tvättstuga

  Innanför köket ligger en separat tvättstuga med plastmatta på golvet. Här finns tvättmaskin, torktumlare, städskåp samt tvättho med tillhörande bänk.

  Vardagsrum

  Ljust och fint vardagsrum med parkettgolv. Med hörnfönster får man fint ljusinsläpp och rummet känns luftigt och inbjudande. Genom altandörr når du det inglasade uterummet som sätter lite extra guldkant på tillvaron.

  Sovrum

  Det finns två sovrum i bostaden, bägge har plastmatta på golvet. Det första ligger intill entrén och har fönster mot framsidan, här finns en garderob. Det något större sovrummet ligger innanför hallen och har fönster mot det inglasade uterummet, även här finns en garderob.

  Badrum

  Badrum med våtrumsmatta på golvet och delvis kaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, wc och tvättställ.

  Övriga utrymmen

  Det finns två förråd som tillhör lägenheten. Ett ligger precis i anslutning till lägenhetens entré och det andra ligger i en separat byggnad på gården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1990-1991

  Alla dörrar och fönster i föreningen målades om under 2016. Året före så målades fasaderna om och träribben byttes mot komposit. 2017 - taken ska ses över, eventuellt tvättas och behandlas om behov finns. Vindskenorna ska behandlas. Planerat inom de närmsta åren är att byta garageportarna mot elektriska dörrar.

  Uppvärmning

  Vattenburen värme - Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv (Bredbandsbolaget) ingår i avgiften.

  Bredband

  Fiber finns via Halmstads stadsnät. Köparen väljer leverantör ur deras sortiment och kostnad för detta tillkommer.

  Uteplats/Balkong

  På framsidan har du en alldeles egen grästäppa med utsikt över innergården och vy mot lekplatsen. Med norrläge njuter du här av morgonkaffet eller av skuggans svalka på eftermiddagen. Inglasat uterum med sydvästläge. Uterummet värms snabbt upp av solen som gör att du kan njuta länge av detta rum. Vill man även nyttja en bit till av grästäppan utanför så går det bra. Nuvarande ägare har valt att inte göra så och då sköts den av föreningen. Någon uppgift om mark som ingår i upplåtelsen har inte gått att få fram.

  Bilplats

  Garage finns i länga som ingår i månadsavgiften och hör till denna lägenhet. Det finns även fria parkeringsplatser på föreningen mark.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  730 kr/månad

  Elkostnad:

  450 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  280 kr/månad

  Total driftkostnad:

  730 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden är baserad på säljarens uppgifter. Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen är tecknat av föreningen och ingår i avgiften.

  Andel i föreningen:

  1,08%

  Andel av årsavgift:

  1,08001%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1990-1991

  Fönster:

  3-glas isolerfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme - Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Alla dörrar och fönster i föreningen målades om under 2016. Året före så målades fasaderna om och träribben byttes mot komposit. 2017 - taken ska ses över, eventuellt tvättas och behandlas om behov finns. Vindskenorna ska behandlas. Planerat inom de närmsta åren är att byta garageportarna mot elektriska dörrar.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 17

  Lägenhetsnummer:

  204167003-0283

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Taket 1, Tömmen 1 och Tröskan 2, på fastigheterna finns 24 byggnader med totalt 84 lägenheter av varierande storlek. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningen förfogar över 62 garageplatser samt 40 p-platser. Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Området ligger väl placerat med närhet till apotek, vårdcentral, skola, förskolor, busskommunikationer och det ständigt växande köpcentrumet Flygstaden. Hav och natur ligger på bekvämt avstånd.  Föreningens ekonomi:

  2017-03-27: Ingen avgiftshöjning planerad. Dock så har inte budgetmötet varit och blir det en höjning så förväntas den ligga på ca 2%.  Gjorda renoveringar:

  Alla dörrar och fönster i föreningen målades om under 2016. Året före så målades fasaderna om och träribben byttes mot komposit. Taken har setts över löpande och tvättats samt behandlats om behov finns. 2018 - Garageportarna är utbytta mot elektriska dörrar. Planerat underhåll: Ytterbelysning ska bytas ut mot LED-belysning, beräknas bli klart under 2018/2019. Hängrännor ska bytas ut.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  124 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor