Karl XI:s Väg 19, Halmstad

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Karl XI:s Väg 19 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  66m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Halmstad

  Avgift

  3 852 kr/mån

  inkl. värme, vatten, internet(100/100) , TV och bostadsrättstillägg.

  Optimalt planerad och ljus trea kök från 2018

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Central och kvadratsmart 3:a söker nya ägare. Här upplevs 66 kvm som tillräckliga för att bli en fullgod 3:a tack vare den smarta planlösningen. Ljus hörnlägenhet med stilrent kök från 2018, rymligt badrum, 2 sovrum med inbyggda garderober, vardagsrum med parkettgolv, fräscha ytskikt samt inglasad balkong. Lägg där till att den ligger i aktiva och populära HSB:s brf Bågen med värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg som ingår i avgiften så blir den komplett.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det första besökare slås av när den kommer in i lägenheten är ljusflödet. Den tidigare dörren mellan hall och kök har tagits bort det är numera öppet ut mot hallen. I både kök och hall ligger samma typ av klinkergolv, vilket ger ett enhetligt intryck. I hallen finns goda möjligheter till klädförvaring i garderob med skjutdörrar i spegelglas.

  Kök från 2018

  Köket totalrenoverades 2018 och går i stilrena och tidlösa tillval. De yttrar sig vita luckor och vitt kakel som bryts av med en grå bänkskiva samt rostfria kapitalvaror. Köket innehåller: Induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin.

  Sovrum 1

  Sovrummet nås från hallen och har laminatgolv. Kläder förvaras bäst i de inbyggda garderoberna.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, handfat och stort bubbelbadkar.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Härifrån nås den inglasade balkongen med soligt läge som innefattar eftermiddags- och kvällssol.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra har samma typ av golv som i sovrum 1 och rymmer dubbelsäng. Även här finns inbyggda garderober.

  Övriga utrymmen

  Det finns vindsförråd samt en mindre matkällare som följer lägenheten. Föreningen har 2 tvättstugor belägna på källarplan samt torkrum. Cyklar parkeras i källaren eller på bakgården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  - Ny el och belysning i samtliga trapphus 2016. - Installerat digitalt bokningssystem till tvättstugorna 2016. - Dragit in fiber i fastigheten 2015. - Omfogning av fasaden i låghusen 2015. - Relining av avloppsstammar i källaren 2015. - Byte av ytterdörr till säkerhetsdörrar 2014. - Nya fönster 2013. - Termostaterna utbytta på alla elementen 2013. - Renovering trappuppgångar 2011. - Relining spillvattenledningar och lägenhetsstammar samt nya vattenstammar i källaren 2009. - Fastigheten fick nytt tak 2009. - Köpt loss tomtmarkerna av Halmstad kommun 2009. - Nya yttertak på låghuset 2008. - Ny fjärrvärmeväxlare 2006.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med klinkergolv och eftermiddags-/kvällssol.

  Bilplats

  5 garageplatser med separat kö. 18 parkeringsplatser finns att hyra, även de med separat kö. För den som önskar garage under tiden som ni köar till föreningen platser så finns möjlighet till att hyra garageplats i grannföreningen Tre Björnar som ligger på Torsgatan. Alternativ är även boendeparkering på kringliggande gator, för mer info gå in på: https://www.halmstad.se/trafikinfrastruktur/parkering/boendeparkering.1152.html

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  1,6801%

  Andel av årsavgift:

  1,6828%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-19

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  - Ny el och belysning i samtliga trapphus 2016. - Installerat digitalt bokningssystem till tvättstugorna 2016. - Dragit in fiber i fastigheten 2015. - Omfogning av fasaden i låghusen 2015. - Relining av avloppsstammar i källaren 2015. - Byte av ytterdörr till säkerhetsdörrar 2014. - Nya fönster 2013. - Termostaterna utbytta på alla elementen 2013. - Renovering trappuppgångar 2011. - Relining spillvattenledningar och lägenhetsstammar samt nya vattenstammar i källaren 2009. - Fastigheten fick nytt tak 2009. - Köpt loss tomtmarkerna av Halmstad kommun 2009. - Nya yttertak på låghuset 2008. - Ny fjärrvärmeväxlare 2006.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Brf Bågen 3512

  Lägenhetsnummer:

  61

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastighet byggdes 1957. Fastighetsbeteckning: Bågen 21 På fastigheten finns 2 bostadshus med 63 lägenheter,8 lokaler och 5 st garage.  Gjorda renoveringar:

  2019 hösten - hissbyte i höghuset, dvs med adress Karl XI:s väg 19. - Ny el och belysning i samtliga trapphus 2016. - Installerat digitalt bokningssystem till tvättstugorna 2016. - Dragit in fiber i fastigheten 2015. - Omfogning av fasaden i låghusen 2015. - Relining av avloppsstammar i källaren 2015. - Byte av ytterdörr till säkerhetsdörrar 2014. - Nya fönster 2013. - Termostaterna utbytta på alla elementen 2013. - Renovering trappuppgångar 2011. - Relining spillvattenledningar och lägenhetsstammar samt nya vattenstammar i källaren 2009. - Fastigheten fick nytt tak 2009. - Köpt loss tomtmarkerna av Halmstad kommun 2009. - Nya yttertak på låghuset 2008. - Ny fjärrvärmeväxlare 2006.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  94 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-09-21

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor