Nissabogatan 22, Halmstad

1 790 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Nissabogatan 22 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  43,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrum/Nissastrand

  Avgift

  3 042 kr/mån

  inkl värme, vatten, tv, internet och IP-telefoni.

  Utgångspris

  1 790 000 kr

  41 149 kr/m2

  Kvadratsmart 2:a i nyskick på Nissastrand

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välplanerad och kvadratsmart 2:a på populära Nissastrand söker ny ägare. Här bor ni i lägenhet som princip är i nyskick då både den och byggnaden stod färdiga 2018. Genomgående lägenhet på femte våning som upplevs som väldigt ljus tack vare att väggen mellan allrum och balkong består av skjutdörrar i glas. Det gör att balkong och allrum gärna samspelar i ett stort rum under sommarhalvåret och ger då lägenheten ca 9 kvadratmetrar till. Här kommer ni bo bekvämt i Riksbyggens Brf Salmo Salar som erbjuder många mervärden så som gemensam takterrass, en stor festlokal, relaxavdelning med bastu. övernattningslägenhet och mycket mer.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré och hall

  Entré med ljust klinkergolv som är lika snyggt som det är praktiskt, i synnerhet nu på vintern då gruset från gatorna gärna följer med in över tröskeln. I hall, sovrum och vardagsrum ligger vitpigmenterad ekparkett vilket ger ett enhetligt intryck. Hallen erbjuder goda möjligheter till förvaring i två dubbelgarderober med överskåp samt möjlighet till att hänga av ytterkläder direkt till vänster om entrédörren.

  Sovrum

  Sovrummet är placerat till vänster om hallen och är smart utformat. Dubbla ingångar med skjutdörrar vilka gör att ingen plats går till spillo och mellan dörrarna ryms dubbelsäng. Lägg där till garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas så blir rummet komplett.

  Badrum

  Rymligt badrum med tvättmöjligheter. Det har helkaklade väggar i vitt, liggande kakel och samma typ av klinkergolv som vid entrén vilket förstärker den röda tråd som går i lägenheten gällande enhetliga och stilfulla tillval. Badrummet innehåller: kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vägghängt förvaringsskåp, wc, kommod, handdukstork, badrumsskåp samt dusch med bågformade vikväggar i glas.

  Kök och vardagsrum

  Kök och vardagsrum som samspelar i öppen planlösning och bildar ett socialt rum. Det upplevs som ljust tack vare de stora fönsterpartierna som går från golv till tak och vetter mot den anslutande balkongen med trätrall. Köket går i tidlösa och smakfulla tillval vilka yttrar sig i vita luckor och vitt kakel som bryts av med en grå bänkskiva. Köket innehåller: induktionshäll, spisfläkt, kombinerad mikro och ugn, diskmaskin samt kyl och frys.

  Övriga utrymmen

  Gemensam takterrass med stor festlokal med pentry. Takterrassen har även ett relaxrum, bastu och duschar. Det finns även: * Tvättstuga * 2 st Cykelrum * 1 st Barnvagnsrum * 1 st rullstolsförråd * 1 st Övernattningslägenhet * Tillhörande källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Nybyggnation slutfört 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme (vattenburen golvvärme)

  TV

  Ingår i avgiften och levereras av Telia, paket - Lagom.

  Bredband

  Bredband via Fiber(100/100) som ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Balkong med trätrall om ca 9 kvmm.

  Bilplats

  Garage finns i källaren med totalt 15 platser(600 kr/månaden). varav 3 med laddning för elbil. Separat kösystem gäller.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Nissastrand är en ny stadsdel i centrum av staden som byggs på den tomt som tidigare tillhörde Albany Nordiska filt AB längs Nissans östra strand. Här bor du med kort promenadavstånd till järnvägsstation, bussterminal, stadsbibliotek och Halmstads stadskärna. Det nya området Nissastrand breder ut sig mellan Gamletullsvägen och Nissan och erbjuder förutom ett trivsamt boende även butiker och restauranger. En nyanlagd härlig park som bjuder in till lek eller rekreation ligger ett stenkast bort och promenaderna längs strandpromenaden kan göras många och långa när du inte hellre fönstershoppar på centrums gator. Bebyggelsen har ett blandat arkitektoniskt formspråket som ger prov på stilar från olika tidsåldrar och med olika karaktärer.

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  150 kr/månad

  Andel i föreningen:

  2,12367%

  Andel av årsavgift:

  2,12367%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-22

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme (vattenburen golvvärme)

  Renoveringar:

  Nybyggnation slutfört 2018

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Salmo Salar

  Lägenhetsnummer:

  47

  Antal lägenheter:

  48

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor