Slåttervägen 8 A, Halmstad

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Slåttervägen 8 A - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1951

  Boarea

  59m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Öster/Högskolan

  Avgift

  3 468 kr/mån

  värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv & internet

  Som utgångspris

  1 495 000 kr

  25 339 kr/m2

  Välplanerad 2:a med ett par minuters gångavstånd till högskolan!

  Tvåa på lugnt läge med bara ett par minuters gångavstånd till högskolan söker nu ny ägare. Denna genomgående lägenhet med populär planlösning har verkligen kvadratmetrarna på de rätta ställena och erbjuder charmigt kök med plats för matbord, sovrum med klädkammare, helkaklat badrum, generöst vardagsrum och balkong med sol från lunch till kväll. Allt detta i stabil och välskött Riksbyggenförening där värme, vatten bostadsrättstillägg, TV samt internet med fiber ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns till snabbt tillträde!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/hall

  Rymlig entré och hall med klinkergolv. Till höger ges möjlighet till att hänga av ytterkläder men bäst förvaring finns i klädkammaren som är placerad mellan köket och sovrummet. Hallen fungerar som ett nav i lägenheten då den sammanbinder dess alla rum.

  Kök

  Köket är placerat till vänster om entrén och vetter mot framsidan av byggnaden. Det snygga och praktiska klinkergolvet från hallen följer med in i köket vilket ger ett enhetligt intryck. Ljust målat kök med träluckor, öppna hyllor och kakel som går från diskbänk upp till tak. Kapitalvarororna är i rostfritt utförande och här finns plats för matbord. Köket innehåller: spishäll, ugn, kolfilterfläkt(2018), diskmaskin samt kyl och frys.

  Sovrum

  Sovrummet ligger längst ner till vänster i hallen. Ljust och fräscht sovrum med ekparkett som vetter mot öster vilket kan vara skönt under sommarmånaderna då rummet slipper bli exponerat för kvällssol. Här ryms en dubbelsäng och rummet erbjuder goda möjligheter till förvaring i den anslutande klädkammaren.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv som går i tidlösa färgval samt infällda spottar. Badrummet innehåller: Dusch med vägg i betongglas, wc samt tvättställ.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är generöst tilltaget och har gott om hela väggar vilket gör det tacksamt att möblera. Här ryms större soffgrupp alternativt både soffa och matbord. Golvet utgörs av ekparkett från 2014. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i sydvästläge. Här går det att få sol från ca 12:00 och långt in på kvällen.

  Övriga utrymmen

  Tillhörande förråd finns på vinden(en trappa upp). Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1951

  TV & bredband

  Tv ingår i månadsavgiften och levereras av Sappa. Bredband via fiber ingår i avgiften och leveras av Net at once.

  Uteplats/Balkong

  Balkong med eftermiddagssol från ca 12:00.

  Bilplats

  Föreningen förfogar över parkeringsplatser med separat kö.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Med en placering mellan högskolan och stan är läget perfekt för den som vill leva i händelsernas centrum! Här finner du det mesta på en promenads avstånd och cyklar du når du snart en strand att lapa sol på eller motionera längs med. Motionerar vintertid gör du annars i närbeläget gym och pizzan eller frukostfrallan köper du på mysbyxavstånd! Välkommen till Centrala Öster!

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  275 kr/månad

  Elkostnad:

  275 kr/månad

  Total driftkostnad:

  275 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,6819%

  Andel av årsavgift:

  1,68001%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1951

  Ventilation:

  Frånluft med återvinning

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 1

  Lägenhetsnummer:

  52

  Antal lägenheter:

  54

  Byggår:

  1951

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Riksbyggens bostadsrättsförening Halmstadhus nr 1 består totalt av 54 lägenheter fördelade enligt följande: 2rok - 36 st 3rok - 15 st 5rok - 3 st Dessa är fördelade på 3 byggnader på fastigheten Granaten 4 som föreningen äger. Byggnaderna är fullfärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsärking så det enda innehavaren själv behöver bekosta är hemförsäkring.  Föreningens ekonomi:

  En lågt belånad förening med god ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  Fönsterna på fastigheten byttes i slutet på -90 talet. Stammarna är renoverade genom relining ca 2010. Fräsch tvättstuga i källaren. 2016(okt)-2017(feb) - Bytt ventilationssystem och gått från självdrag till frånluft med återvinning.  TV/Internet:

  Tv ingår i månadsavgiften och levereras av Sappa. Bredband via fiber ingår i avgiften och leveras av Net at once.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor