Stenvinkelsgatan 15, Halmstad

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 21 Jan

  Bokad visning - anmäl dig här

  Anmäl till visning

  Adress

  Stenvinkelsgatan 15 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1964

  Boarea

  59,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  2 805 kr/mån

  inkl. värme, vatten, TV, och bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  1 495 000 kr

  25 126 kr/m2

  Central 2:a med låg avgift!

  Ta chansen! Central tvåa som är fylld med potential för den som vill utforma sitt eget boende. På Stenvinkelsgatan 15 bor ni lugnt i populära och välskötta Brf Baronen, vilket den låga avgiften om endast 2 805 kr/månaden vittnar om. Välplanerad bostadsrätt med utmärkta förvaringsmöjligheter och inglasad balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Hiss finns!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-21 00:00:00 2019-01-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Stenvinkelsgatan 15, Halmstad 56,67440768, 12,84962599 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entré och hall

  Hall med laminatgolv och utmärkta möjligheter till förvaring i 3 stycken enkelgarderober samt 2 dubbelgarderober som alla är placerade till vänster om entrédörren.

  Vardagsrum

  Rymligt och ljust vardagsrum där det vackra parkettgolvet från 60-talet bevarats. Härifrån kommer vi även ut på den inglasade balkongen som vetter mot innergården och erbjuder sol från sen lunch till kväll.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv i björk och som rymmer en dubbelsäng med god marginal. Likt hallen finns här gott om förvaringsmöjligheter i 5 garderober med överskåp.

  Badrum med tvättmöjligheter

  Helkaklat badrum med klinkergolv som innehåller: tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, wc och dusch. Badrummet behöver renoveras då några klinkerplattor har släppt och tätskiktet inte längre är intakt.

  Kök

  Kök med laminatgolv och plats för matbord. Köket går i vinkel vilket gör att all yta tas tillvara på. Tidens tand har tagit ut sin rätt på några av luckorna och köket skulle må bäst av att det byttes ut. Köket innehåller: spis, spisfläkt, rostfri diskbänk samt kyl och frys.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten följer två förråd, ett större på vinden samt ett mindre i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1964

  Fönsterna är bytta 2003 Stammarna bytta 2005 Tvättstuga renoverad 2005 Nya hiss 2011.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Grundutbud ingår i avgiften och levereras av Telenor.

  Bredband

  Via fiber och Halmstad stadsnät där innehavaren själv tecknar avtal med valfri leverantör.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med eftermiddags och kvällssol.

  Bilplats

  Föreningen har parkeringsplatser(9 st) 100kr/mån samt carports(9 st) 150 kr/mån med separat kö. Annars går det att teckna boendeparkeringskort hos kommunen för att parkera billigare(än vanlig timtaxa) på närliggande gator.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3,6487%

  Andel av årsavgift:

  3,64661%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1964

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Fönsterna är bytta 2003 Stammarna bytta 2005 Tvättstuga renoverad 2005 Nya hiss 2011.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Baronen

  Lägenhetsnummer:

  1202

  Antal lägenheter:

  24

  Byggår:

  1964

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 24 st bostadsrätter av varierande storlek. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.  Gjorda renoveringar:

  Fönsterna är bytta 2003 Avloppsstammarna bytta 2005 Tvättstuga renoverad 2005 Nya hiss 2011. 2018-12: Planer finns på att lägga om taket samt att eventuellt byta ventilationssystem genom att installera frånluftsåtervinning/värmeväxlare.  TV/Internet:

  TV: Ingår i avgiften och levereras av Telenor. Bredband: Via fiber och Halmstad stadsnät där innehavaren själv tecknar avtal med valfri leverantör.  Parkering:

  Föreningen äger 9 parkeringsplatser samt 9 carport-platser.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga och separat tvättrum finns i källaren, likaså cykelrum. Gästrum(med fyra bäddar) finns i källaren. Kostnad ca 100 kr/natt.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor