Vasängsvägen 74, Halmstad

1 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vasängsvägen 74 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1972-1974

  Boarea

  84m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Vallås

  Avgift

  3 704 kr/mån

  Vatten, carport, tv, internet, ip-telefoni samt avsättning till inre fond med 133kr

  Utgångspris

  1 375 000 kr

  16 369 kr/m2

  Välplanerad 3:a på markplan

  Vi har nu glädjen att kunna få presentera en 3:a på populära Vasängsvägen. I välskötta HSB:s brf Ängsgård kan ni njuta av att bo i enplanshus men utan att behöva tänka på något yttre underhåll. Välplanerad bostadsrätt som erbjuder det mesta ni kan tänkas behöva för ett bekvämt boende i form av helkaklat badrum, fräscht kök, två bra sovrum, uterum samt utmärkta förvaringsmöjligheter.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  L-formad hall med laminatgolv och goda möjligheter till förvaring. Direkt till höger om entrédörren finns en skjutdörrsgarderob med spegelglas och i den del av hallen som viker av mot köket ges ytterligare förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober.

  Badrum

  Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet innehåller: kommod, wc dusch med skjutdörrar, varmvattenberedare samt två badrumsskåp.

  Sovrum 1

  Lägenhetens första sovrum är placerat till höger om hallen. Även här ligger laminatgolv och kläder förvaras lämpligen i någon av de tre inbyggda garderoberna.

  Kök

  Fräscht kök från 2012 i stilrent utförande som yttrar sig i vita luckor och vitt kakel. Här ligger laminatgolv och det ryms matbord. Köket innehåller: spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl i fullhöjd, kyl i halvhöjd samt frys i halvhöjd.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och rikligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna mot innergården.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum nås från vardagsrummet och vetter mot uterummet. Likt i det första sovrummet ligger laminatgolv men här finns ännu bättre möjligheter till klädförvaring i en anslutande klädkammare.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, festlokal, tvättstugor, övernattningsrum i gemensamhetsbyggnader samt ett förråd intill bostaden som nås från både fram- och baksida.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972-1974

  Uppvärmning

  El + luftvärmepump(från 2015)

  TV

  Telia triple play ingår i avgiften, dvs TV, internet och ip-telefoni. I utbudet ingår det stora TV-paketet innehållande 48 kanaler.

  Bredband

  Internet är via fiber och hastighet 100/10.

  Uteplats/Balkong

  Stensatt innergård samt inglasat uterum.

  Bilplats

  Carportsplats ingår i avgiften och det finns gratisplatser utan tak. Garageplatser finns med separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 068 kr/månad

  Uppvärmning:

  1 068 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 068 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Beloppet om 1 068kr som är angivet under uppvärmning är inklusive hushållsel och uppvärmning av vatten.

  Andel i föreningen:

  0,59322%

  Andel av årsavgift:

  0,59322%

  Reparationsfond:

  3 895 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1972-1974

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  El + luftvärmepump(från 2015)

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Brf Ängsgård 3520

  Lägenhetsnummer:

  126

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens totala bestånd av lägenheter är 162 st samt 1 st lokal och 60 st garage. Föreningen som är välskött har ekonomin i balans. Soprum med källsortering finns i anslutning till garagen. För föreningens medlemmar finns följande att tillgå: Två styck tvättstugor, 3 st cykelrum, rymlig fritidslokal som medlemmarna får hyra för 300kr/dygn(500kr/dygn för icke medlemmar). Det finns även övernattningslägenhet med kök som innehåller två bäddsoffor som ger totalt 4 bäddar. Det finns även extra sängar att sätta in. Kostnad för att hyra övernattningslägenheten är 200kr om det är en person som bor där och sedan tillkommer 100kr/person. Barn under 12 år bor gratis. 2010 friköpte föreningen tomten från Halmstad kommun.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen fortstätter och byter tak på de bostäderna som har behov. Det görs ca 10-15 takbyten varje år. Fiber har dragit in i bostäderna. 2016 - Ytterdörrar och fönster har bytts ut. 2017 - Bytt tvättmaskiner i tvättstugorna. 2017 - 2019 byten av förråds- och altandörrar. 2019 - Slutföra byte av förråds- och altandörrar.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor