Västängsvägen 8B, Harplinge

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västängsvägen 8B - Harplinge

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  74,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Harplinge

  Avgift

  4 956 kr/mån

  Inklusive kallvatten, TV & bostadsrättstillägg.

  Släpps i augusti!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Passa på! Här erbjuds möjlighet till att förvärva en av de åtråvärda markplanstreorna på Västängsvägen i Harplinge. Ljus gavellägenhet med populär planlösning som erbjuder två bra sovrum, helkaklat badrum, rymligt kök, separat tvättrum, dubbla uteplatser samt trädgårdstäppa med eftermiddags- och kvällssol.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med laminatgolv och en täckande matta som kan ligga kvar till nästa ägare om den önskar. Här finns utmärkta möjligheter till klädförvaring i en anslutande klädkammare.

  Sovrum 1

  Lägenhetens första sovrum är placerat till vänster om entrén och vetter mot den lugna innergården. Det har laminatgolv som lades in 2017 och dubbla garderober.

  Kök

  Rymlig kök med ljust laminatgolv från 2019 och plats för matbord för ca 6 personer. Köket går i vitt med vitt kakel(2019) och bryts av med en rostfri bänkskiva. Köket innehåller: spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

  Tvättstuga

  Separat tvättstuga som nås från köket och innehåller allt en tvättstuga ska göra i form av rostfri tvättho, tvättmaskin(2018), torktumlare och gott om förvaringsskåp.

  Badrum

  Helkaklat badrum som totalrenoverades 2016. Det går i stilrena tillval vilka yttrar sig i gråa klinkerplattor och vitt, liggande kakel på väggarna. Badrummet innehåller: wc, kommod, badrumsskåp med spegelglas och spottar samt dusch med duschvägg.

  Vardagsrum

  Ljust och generöst vardagsrum med parkettgolv. Härifrån nås trädgården med eftermiddagssol och trädäck från 2018.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är det största av lägenhetens två sovrum och rymmer dubbelsäng med god marginal. Rummet vetter, precis som vardagsrummet mot grönområde. Här ligger laminatgolv och kläder förvaras bäst i någon av de två infällda garderoberna.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten följer ett förråd(kall) som ligger intill entrén samt ett större varmförråd i separat byggnad.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Uteplats/Balkong

  Stensatt uteplats vid entrén samt trädgårdstäppa med trädäck(2018) och pergola(2018). Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

  Bilplats

  10 st garage med separat kö (330 kr/mån), 6 carportar samt 22 p-platser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 069 kr/månad

  Elkostnad:

  426 kr/månad

  Uppvärmning:

  596 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  47 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 069 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Innehavaren betalar en preliminärkostnad för tillsammans med månadsavgiften, sedan sker avläsning en gång om året och efter det får innehavaren tillbaka pengar eller göra en inbetalning.

  Andel i föreningen:

  2,67761%

  Andel av årsavgift:

  2,6747%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Harplingehus nr 1

  Lägenhetsnummer:

  23

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Lyngåkra 4:126 och på den finns i 7 byggnader med 38 lägenheter. Lugnt och trevligt område beläget i centrala Harplinge med närhet till livsmedelsaffär, bageri etc, skola, förskola etc. Bostadsrättstillägget bekostas av föreningen och hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.  Gjorda renoveringar:

  Ommålning av fasader samt byte av panel där det behövdes, 2014-2015.  Parkering:

  10 st garage med separat kö (330 kr/mån), 6 carportar samt 22 p-platser.  Annat:

  Belägenhetsadress: Västängsvägen 6A-H, 8A-H, 10A-H, 12A-H. Föreningsvägen 26A-B,28A-B,30A-B i Harplinge. Föreningen har trädgårdsdagar ett par gånger om året som innehavaren gärna få vara med på.


  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  122 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-03-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor