Forsvägen 11, Kungsbacka

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Forsvägen 11 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1972

  Boarea

  49,8m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Lägenheten ligger en halvtrappa upp.) , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Fors

  Avgift

  3 279 kr/mån

  I avgiften ingår värme, TV och bredband. Separat vatten- och elmätning i lägenheten regleras i samband med månadsavgiften.

  Modern bostadsrätt i markplan!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Forsvägen 11 och denna centralt belägna och stilrena en och en halva om 49,8 kvm. Bostaden erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett modernt kök i stilrena färger, ett vardagsrum med enskild sovavdelning samt ett fint helkaklat badrum. Den inglasade balkongen i soligt söderläge förlänger sommarmånaderna på ett skönt sätt. Lägenheten är modern med enhetliga färgval. I månadsavgiften inkluderas TV och bredband. Här bor ni bekvämt med närhet till centrala Kungsbacka, grönområden, skolor, mataffär och allmänna kommunikationer. Brf Rosen är en stabil HSB förening som erbjuder sina medlemmar en välskött och trevlig innergård med lekplats för barnen. Fräscha tvättstugor med torkrum finns att nyttja på innergården

  Ansvarig mäklare

  Emma Dahlborg

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-422400

  emma.dahlborg@lansfast.se Läs mer om Emma

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen in i en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme i form av garderober. Här är väggarna vita och bryts av med ett mörkt golv. Avhängningsmöjligheter finns direkt till höger. Från hallen når man lägenhetens badrum.

  Badrum

  Ett helkaklat badrum i stilrena färgval. Inredningen består av WC, handfat med kommod och dusch med vikbara glasdörrar. Här finns ett fönster med insynsskydd för direkt ljusinsläpp.

  Vardagsrum/sovrum

  Från hallen kliver du in i ett ljust vardagsrum med en avskild sovavdelning med plats för dubbelsäng. Idag är vardagsrummet möblerat med soffa, tv-möbel, hyllor och skrivbord. Här ifrån nås den inglasade balkongen med härlig söderläge.

  Kök

  Ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Köket är modernt med vita köksluckor och en mörkgrå bänkskiva. Ljusa väggar bryts snyggt av med ett mörkt golv. Från köksfönstret har man utsikt över den gröna innergården. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, mikro, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Här finns plats för matbord och stolar.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett skåp i matkällaren. Det finns gemensam tvättstuga med torkrum, miljörum, samlingslokal samt cykelförråd. På gården finns också trevliga gemensamhetsytor med grillplats och lekplats för barnen

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Hela lägenheten renoverades ytskikt, kök och badrum: 2011 Balkongrenovering och byten av fönster: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör Comhem.

  Bredband

  Bredband via Comhem

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i soligt söderläge där förmiddagssolen kan avnjutas.

  Bilplats

  Parkeringsplats finns att hyra. en parkering kostar 258kr/månaden (2018-09-25). Föreningens ordförande är ansvaring för kö/uthyrning av parkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,5882%

  Andel av årsavgift:

  0,5882%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1972

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Hela lägenheten renoverades ytskikt, kök och badrum: 2011 Balkongrenovering och byten av fönster: 2015

  Övrigt:

  Stamrenovering planeras att påbörjas under år 2019.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rosen

  Lägenhetsnummer:

  77

  Antal lägenheter:

  121

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastigheter består av bananen 2 och 3. Föreningen består utav 121 lägenheter, 1 frilliggande tvättstuga, 5 lokaler och ett stort antal p-platser.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen följer sin ekonomiska plan senaste avgiftshöjningen skedde 1/7-2018.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer en underhållsplan och stamrenovering är planerad till tidigast 2019. Balkongrenovering och byten av fönster färdigställdes under 2015. Föreningen har även satt in vatten- och elmätare i lägenheterna för att dra ner på föreningens kostnader och kostnaden regleras i samband med att varje bostadsrättsinnehavare betalar sin avgift. Vid en överlåtelse skickas en slutfaktura till säljaren. Förbrukningskostnaden varierar beroende på familjesammansättning och vanor. Planering inför stambytet började i augusti 2017 och arbetet planeras att sättas igång tidigast hösten 2019. I samband med etta hoppas föreningen på att kunna bygga om liokalyta till tre nya bostadsrätter som sedan skall säljas och generera ett tillskott i kassan.  Parkering:

  Till en del lägenheter i föreningen medföljer en parkeringsplats men inte till alla. Att hyra en parkering kostar 258kr/månaden. (2018-09-25) Det kan finnas möjlighet att hyra två parkeringar. Föreningens ordförande är ansvaring för kö/uthyrning av parkering.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd till medlemmarna.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  123 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor