Forsvägen 31B, Kungsbacka

2 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Forsvägen 31B - Kungsbacka

Kommun

Kungsbacka

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

63m2

Areauppgifter enligt förening

Våning

1 av 4 (Markplan) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kungsbacka

Avgift

3 848 kr/mån

Inkl. värme. Det tillkommer 265 kr för parkering.

Utgångspris

2 350 000 kr

37 302 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Socialt planerad tvåa med egen uteplats, färdig 2019!

  Bli den första att flytta in till denna stilrena tvårummare med bra läge i trivsamma Kungsbacka! Här erbjuds ni en socialt planerad bostad med möjlighet att göra en del egna tillval för en mer personlig prägel. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning med plats för sociala sammanhang och förlängs av en härlig uteplats. Varje rum är sobert färgsatta vilket gör det enkelt att inreda efter eget tycke och ytterligare fördelar är egen tvättutrustning, fullutrustat HTH-kök samt en stor klädkammare. Stabil förening med trevliga innergårdar och där bland annat bredband inkluderas i avgiften. Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till centrala Kungsbacka, shopping och daglig service samt härliga strövområden. I närheten finner ni även goda kommunikationer, skolor och förskolor. Kontakta mäklaren för mer information kring försäljningen, säljmötet m.m.

  Ansvarig mäklare

  Philipp Bisping

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-42 24 54

  philipp.bisping@lansfast.se Läs mer om Philipp

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Innanför dörren möts ni av en ljus hall med plats för avhängning och mindre hallmöblemang. På golvet ligger praktiskt klinker i Antracitgrå som senare övergår till stilren ekparkett och väggarna är målade i vitt vilket ger en bra bas att inreda efter. Hallen binder samman samtliga av bostadens övriga rum.

  KÖK/ VARDAGSRUM

  Kök och vardagsrum går i öppen planlösning och skapar en social atmosfär. Även här ligger stilren ekparkett och väggarna är vitmålade. Köket är ett kvalitativt HTH-kök och är utrustat med allt man kan tänkas behöva; induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro, kyl/frys samt diskmaskin och bänkskivan är i laminat och ovanför sitter vitt rektangulärt kakel. Möblera rummet med soffgrupp, tillhörande möblemang samt matsalsbord för minst fyra personer. Härifrån når ni ut till bostaden altan i fritt läge.

  SOVRUM

  Lättmöblerat sovrum som pryds av ekparkett och vitmålade väggar. Här ryms med enkelhet dubbelsäng med tillhörande möblemang. Från sovrummet når ni den rymliga klädkammaren som tar hand om förvaringen.

  BADRUM

  Här finner vi utrustning i form av WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med duschväggar samt vattenburen handdukstork. Väggarna är helkaklade och på golvet ligger klinker med härlig golvvärme och i taket sitter spotlights. För en bekvämare vardag är badrummet utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

  Byggnad/Renoveringar

  Helt nybyggd bostad.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  En stor uteplats med altan och gräsmatta precis utanför bostaden.

  Bilplats

  Till en del lägenheter i föreningen medföljer en parkeringsplats men inte till alla. Att hyra en parkering kostar 265 kr/månaden. (2019-07-01) Det kan finnas möjlighet att hyra två parkeringar. Föreningens ordförande är ansvaring för kö/uthyrning av parkering.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt perfekta läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden till en mycket barnvänlig idyll. Från Kungsbacka har ni aldrig långt till svalkande bad, oavsett om ni föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeln er in till Göteborg på endast 25 minuter.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,713%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Helt nybyggd bostad.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rosen

  Lägenhetsnummer:

  123

  Antal lägenheter:

  121

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastigheter består av bananen 2 och 3. Föreningen består utav 121 lägenheter, 1 frilliggande tvättstuga, 5 lokaler och ett stort antal p-platser.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen följer sin ekonomiska plan senaste avgiftshöjningen skedde 1/7-2018. Planerad avgiftshöjning med 3% i Juli år 2019.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer en underhållsplan och stamrenovering är planerad till tidigast 2019. Balkongrenovering och byten av fönster färdigställdes under 2015. Föreningen har även satt in vatten- och elmätare i lägenheterna för att dra ner på föreningens kostnader och kostnaden regleras i samband med att varje bostadsrättsinnehavare betalar sin avgift. Vid en överlåtelse skickas en slutfaktura till säljaren. Förbrukningskostnaden varierar beroende på familjesammansättning och vanor.  Parkering:

  Till en del lägenheter i föreningen medföljer en parkeringsplats men inte till alla. Att hyra en parkering kostar 258kr/månaden. (2018-09-25) Det kan finnas möjlighet att hyra två parkeringar. Föreningens ordförande är ansvaring för kö/uthyrning av parkering.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd till medlemmarna.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor