Mor Johannas Väg 11B, Kungsbacka

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Mor Johannas Väg 11B - Kungsbacka

Kommun

Kungsbacka

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016-2017

Boarea

62m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kungsbacka - Björkris

Avgift

3 307 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och förrådsutrymme på vind. I månadsavgiften ingår inte el, parkering, fiber-TV och bredband. En obligatorisk kostnad på 314 kr/månad tillkommer för fiber-TV och bredband från Telenor.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Smakfull, modern och rymlig tvåa i populära Björkris

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Hjärtligt välkommen till denna tvårummare om 62 kvadratmeter i populära Björkris. Bostaden är en modern och smakfull lägenhet med utmärkt planlösning, fina ytskikt och härlig atmosfär. Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till det mysiga sovrummet. Intill sovrummet ligger det moderna köket som går i ljusa färger och erbjuder plats för bland annat matbord. Badrummet är i sin tur smakfullt med grå klinkers och vitkaklade väggar. Bostadsrättens fantastiska vardagsrum erbjuder en härlig rymd och fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot innergården. Här erbjuds även en härlig uteplats för sena sommarkvällar med vänner och familj. Populära Björkris ligger centralt och är en mycket omtyckt och trivsam del av Kungsbacka. Från Mor Johannas Väg bor du med närhet till såväl matbutiker och skolor som köpcentrum och pengeltågsstation.

  Ansvarig mäklare

  Emma Olin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-07 05 15

  emma.olin@lansfast.se Läs mer om Emma

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen till Mor Johannas väg 11B! Innanför ytterdörren möts ni av en stor och rymlig hall med tre platsbyggda garderober. Här ges även utrymme för hatthylla och skoställ. På golvet ligger en vacker ekparkett som är genomgående i hela bostadsrätten. Hallen är även utrustad med dimbara spotlights, vilket ger ett modernt och smakfullt intryck.

  Sovrum

  I direkt anslutning till hallen finns ett rymligt sovrum med plats för bland annat dubbelsäng. Här finns även tre platsbyggda garderober vilket skapar gott om förvaringsmöjligheter.

  Kök

  Köket ifrån Marbodal är stilrent, ljust och välplanerat och har höga skåp, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det är utrustat med ugn, spishäll, kombinerad kyl/frys samt fläkt och microvågsugn.

  Badrum

  Här erbjuds ett smakfullt och funktionellt badrum med toalett, dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har grått klinkergolv och väggar i vitt kakel.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är rymligt, ljust och socialt och erbjuder stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Idag inreds rummet med en härlig soffa, väggfast tv-möbel samt ett dekorativt skrivbord.

  Uteplats

  Direkt ifrån vardagsrummet nås en mysig, rymlig och takbeklädd uteplats i västligt läge. Här har man utsikt mot den trevliga innergården.

  Övriga utrymmen

  Två gemensamma miljöbyggnader finns i anslutning till in och utfart i kvarteret. På innergården finns även möjlighet till cykelförvaring. Vindsförråd finns.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  2018 - Dimbara spotlights i hall sattes in 2017 - Duschdörrar i glas sattes in 2017 - Balkongtrall i grått monterades på uteplatsen Då byggnaderna är nyproducerade sedan 2016-2017 beräknas inget omfattande underhåll behöva utföras under den närmaste 10-årsperioden.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fiber via Telenor.

  Bilplats

  På föreningens fastighet finns 40 stycken utomhus-parkeringar. Till dessa ställer man sig i separat kö genom styrelsen. Köplats och plats följer inte med vid överlåtelse. I direkt anslutning till entrén finns även flera allmänna parkeringsplatser.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Björkris är ett nybyggt område i norra delen av Kungsbacka och är en levande stadsdel med naturen som närmsta granne. Här bor ni med promenadavstånd till ett stort utbud av shopping, matbutiker, gym samt skolor och förskolor vilket gör Björkris till ett område som passar alla, oavsett ålder och familjesituation. Hede station ligger ett stenkast bort vilket gör det mycket enkelt att ta sig in till centrala Kungsbacka eller Göteborgs storstadspuls. För den som föredrar att cykla eller promenera finns det mycket fina cykel- och promenadvägar in till Kungsbacka. Björkris är ett perfekt område för den som vill bo med en perfekt kombination av natur och stad. Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt perfekta läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden till en mycket barnvänlig idyll. Från Kungsbacka har ni aldrig långt till svalkande bad, oavsett om ni föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeln er in till Göteborg på endast 25 minuter.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  494 kr/månad

  Försäkring:

  144 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  494 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  1%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-03

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016-2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2018 - Dimbara spotlights i hall sattes in 2017 - Duschdörrar i glas sattes in 2017 - Balkongtrall i grått monterades på uteplatsen Då byggnaderna är nyproducerade sedan 2016-2017 beräknas inget omfattande underhåll behöva utföras under den närmaste 10-årsperioden.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lövet i Björkris

  Lägenhetsnummer:

  3513

  Antal lägenheter:

  94

  Byggår:

  2016-2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Lövet är belägen i Björkris i centrala Kungsbacka och innefattar 94 bostadsrätter. Föreningen består av tre byggnader i fyra bostadsplan och ett vindsplan. Till varje bostadsrätt upplåts det ett förråd. Husen är placerade i kvartersform och de tre husen omsluter och bildar en innergård med parkliknande miljö för gemensamt nyttjande av de boende i bostadsrättsföreningen. Mellan huskropparna finns miljörum och cykelrum.  Föreningens ekonomi:

  5 907 kvm bostäder. Föreningen har lån om 79 000 000kr med en snittränta om 2,65%. Bindningstider rörligt (3 mån), 2 år, 3 år och 5 år. Överlåtelseavgiften står köparen för där handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,50% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgiften står ägaren för. Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1,00% av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.  TV/Internet:

  Fiber via Telenor.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor