Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Arboretumgatan 7, Varberg

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Kopparlönnen

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Arboretumgatan 7 - Varberg

  Kommun

  Varberg

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018/2019

  Boarea

  67m2

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 545 kr/mån

  Pris

  2 595 000 kr

  38 731 kr/m2

  Varberg / Träslövs Trädgårdsstad / Brf Kopparlönnen

  Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer Träslövs Trädgårdsstad fram - ett av Varbergs nya bostadsområden. Här bor du i ett unikt läge, med utsikt över det böljande åkerlandskapet mot Blixtorp och med naturen inpå knuten. Du har även cykelavstånd till Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Beskrivning

  Här erbjuder vi ett nyckelfärdigt boende där du får möjlighet att anpassa din lägenhet efter eget tycke och smak. I Brf Kopparlönnen kommer du i varje lägenhet dessutom kunna välja bland 2-3 planlösningar - en flexibel lösning för att anpassa lägenheten efter ditt boendebehov! Välj på en boyta om 67, 79 eller 93 kvm. För boende på markplan erbjuds ett inglasat uterum och egen täppa som ramas in av en häck. Lägenheterna över markplan har en härlig inglasad balkong som förlänger sommarsäsongen och ger ett extra rum. Lägenheterna om 79 och 93 kvm har även en extra balkong på entrésidan av huset. Självklart finns det hiss i huset och varje lägenhet har en egen parkeringsplats på gården samt ett privat förråd i källarplan. På den gemensamma gårdsytan finns det en gemensam grillplats där du kan samla dina grannar, vänner och bekanta för middag i sommarkvällen. Hus A och B i brf Kopparlönnen blir likvärdiga till utseende (hus B dock en våning lägre) med en fasad av tegel och trädetaljer. Hus C får en annan utformning med enbart två våningar och en fasad av trä. Alla husen byggs i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus - väggar, golv, tak och fönster - bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid. Rumsbeskrivning/Byggbeskrivning: Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Klädvård: Tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva med överskåp finns i badrum. Övrigt: Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel finns i varje lägenhet. Värme ingår i årsavgiften. Kostnaden för förbrukning av kall- och varmvatten tillkommer. En parkeringsplats till respektive lägenhet ingår. Fastigheten är ansluten till fiber via Varbergs Energi. Grundavgift för IT/TV/Telefoni ingår i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel, tv och telefoni.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd och källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018/2019

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bredband

  IT-lösning genom Varberg Energi

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Balkong, inglasad, läge söder. Uteplats 2: Balkong, läge nordväst.

  Bilplats

  1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

  Övrigt

  Tillvalskostnad kan tillkomma

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018/2019

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft via värmeväxlare

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kopparlönnen

  Lägenhetsnummer:

  B1302

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor