Gråhallsvägen 30, Varberg

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 19 Jun 18:30 - 19:15

   Välkommen att anmäla dig via hemsidan!

   Anmäl till visning

   Adress

   Gråhallsvägen 30 - Varberg

   Kommun

   Varberg

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1992-1994

   Boarea

   81m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 1 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Avgift

   6 225 kr/mån

   Inkl. va, bredband, tv.

   Utgångspris

   1 895 000 kr

   23 395 kr/m2

   Trevlig marklägenhet i Trönninge!

   På stor och fin hörntomt i populära Trönninge äng finns nu denna välskötta och mysiga lägenhet till salu. Lägenheten håller hög standard, är ljus och inbjudande och läget i området är oslagbart. Trädgårdssidan ligger i underbart sydvästläge med gräsmatta, en stor altan med trätrall samt ett fräscht uterum. Här finns det perfekta boendet för den som inte vill köpa hus men som ändå vill ha villakänsla med möjlighet till carport och parkering utanför entrén, en trädgård att spendera tid i och möjlighet att grilla och njuta av sommaren. Området är barnvänligt med grönytor, lekplatser och begränsad biltrafik. Några minuter bort ligger nya Trönningeskolan och Tresteget – ett riktigt häftigt idrottscentrum. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser ger smidigt resande in till centrum och i närområdet finns förskolor, restauranger och affär. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-06-19 18:30:00 2019-06-19 19:15:00 40 Bostadsvisning Gråhallsvägen 30, Varberg 57,14066604, 12,28290996 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré

   Ljus och trevlig hall med klinkergolv direkt innanför ytterdörren. Här finns plats för klädavhängning och från hallen når man sovrum, kök, wc/dusch, klädkammare samt vardagsrum.

   Kök

   Ljust och modernt kök med vita luckor, rostfria vitvaror, mörk bänkskiva samt vitt kakel på stänkytorna. Vitvarorna består av kyl, frys, ugn/spis, fläkt samt diskmaskin. Från köket når man tvättstugan och groventrén.

   Wc/dusch

   Helkaklad wc/dusch i trevliga kulörer och material med wc, tvättställ med kommod samt duschhörna.

   Vardagsrum

   Rymligt och ljust vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp. Vardagsrummet inbjuder till umgänge och när vädret tillåter tar man sig ut antingen i uterummet eller på den stora altanen.

   Sovrum

   Två rymliga sovrum där det ena lämpar sig perfekt som vuxensovrum medans det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller kanske kontor.

   Övriga utrymmen

   I anslutning till carporten finns ett isolerat förråd samt en tillbyggd, isolerad verkstad/förråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1992-1994

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

   Bredband

   Fiber

   TV & bredband

   Central TV-anläggning, 13 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiberanslutning via net@seaside 100/100Mbit ingår i månadsavgiften.

   Uteplats/Balkong

   På baksidan finns en stor trädgård med altan och uterum.

   Bilplats

   Bilplats samt carport framför lägenheten.

   Övrigt

   Lekstugan på tomten avser säljaren att ta med sig i flytten.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   1 357 kr/månad

   Försäkring:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   991 kr/månad

   Renhållning:

   166 kr/månad

   Total driftkostnad:

   1 357 kr/månad

   Personer i hushållet:

   4 st

   Kommentar:

   Uppvärmning ingår i kostnaden för el.

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   1992-1994

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Trönninge Äng

   Lägenhetsnummer:

   00013

   Antal lägenheter:

   76

   Byggår:

   1992-1994

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Fastigheten Göingegården 1:5 samt 1:7 bebyggdes 1992-1994 och består av 38 småhus, sammanlagt 76 lägenheter om 3-5 rok, vissa med inredda övervåningar. I varje område finns en lekplats. Mellan områdena ligger ett grönområde och gång- och cykelvägar som sammankopplar de olika områdena. Här bor du i ett omtyckt område med huskänsla, grönytor, lekplatser och begränsad biltrafik. Nära till Trönningeskolan och Tresteget – Trönninge idrottscentrum. I närområdet finns ett flertal kommunala och privata förskolor. Cykelvägar och goda bussförbindelser in till centrum gör boendet på Trönninge Äng optimalt   Gjorda renoveringar:

   Upprustning av lekplatser 2008, asfaltering av gator 2010/2011 samt ommålning och fasadreparationer 2011. Utbyte av värmepumpar under åren 2013-2015. Ommålning av ytterdörrar 2014. 2016 renoverades föreningens lekplatser.   TV/Internet:

   Central TV-anläggning, 13 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiberanslutning via net@seaside 100/100Mbit ingår i månadsavgiften.   Parkering:

   Till varje lägenhet finns parkering för privat bruk. Besöksparkeringar finns i området.   Annat:

   Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt stadgarna. Pantsättningsavgift betalas av köparen.


   Energideklaration

   Energiklass:

   D

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   69 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-03-05

   Primärenergital:

   121 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor