Ribstonvägen 2B, Varberg

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ribstonvägen 2B - Varberg

  Kommun

  Varberg

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017/2018

  Boarea

  92m2

  Våning

  1 av 5 (Våningsplan 1 av 5 ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3-3 sovrum

  Område

  Göingegården

  Avgift

  5 114 kr/mån

  Årsavgifter är preliminära tills den ekonomiska planen är fastställd.

  Utgångspris

  3 295 000 kr

  35 815 kr/m2

  Helt ny fyra i markplan med egen uteplats

  Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha 4-rumslägenhet i markplan på Göingegården. Fina och exklusiva materialval och förråd gör detta till en lägenhet att trivas i! Smakfullt kök med stenbänkskiva och öppen planlösning i vinkel mot vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till det inglasade uterummet i sydvästläge med en egen liten trädgårdstäppa med möjligheter för grill och att njuta av härliga sommardagar. Kanske ett bra alternativ när man är färdig med boendet i den stora villan? På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du äppelodlingar och fantastiska promenadsslingor. På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du service och barnomsorg som förskolor, ny f-9 skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra och frekventa busskommunikationer in till centrum. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  När ni öppnat den gedigna ekdörren och går in i lägenheten hamnar ni i en klinkerförsedd HALL som övergår till parkettgolv som sedan är genomgående i hela lägenheten. En hatthylla (med plats för fler garderober) löser förvaringsfrågan av ytterkläderna.

  WC/Dusch

  Till höger i hallen ligger det kakel- och klinkerförsedda badrummet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva och överskåp. Dusch med duschväggar, toalett och tvättställ med kommod. Golvvärme

  Toalett

  Längre in i hallen finns ytterligare ett kakel- och klinkerförsett WC.

  Sovrum 3 stycken

  Det finns tre SOVRUM i lägenheten där master bedroom är på 13 kvm och försett med fyra garderober. Ytterligare två sovrum på ca 10kvm innehållande en garderob. Samtliga sovrum är försedda med ekparkettgolv.

  Vardagsrum

  VARDAGSRUMMET är rejält och där finns flera väggar att ställa både soffa och bokhyllor mot. Fönstersmygarna är också en härlig detalj då de är djupa nog att kunna sitta i. Det är en trevlig öppenhet och kommunikation mellan kök och vardagsrum, men som ändå ger lite av en separat kökskänsla.

  Kök

  KÖKET, som är vitt och från Marbodal är kombinerat med vitt kakel och bänkskiva i granit som ger en exklusiv känsla. Vitvarorna är från Siemens och består av en inbyggd mikro och ung, separat kyl och frys, glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin och fläkt. Allt är rostfritt. Köket är rymligt och utformningen gör köksbordsplaceringen flexibel. Vill man duka till fest så är ytorna tillräckliga för att duka långbord.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong om 15kvm. Tillhörande uteplats.

  Bilplats

  1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Månadskostnad för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till 300-500 kr.

  Andel i föreningen:

  3,8983%

  Andel av årsavgift:

  3,8983%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Kungsäpplet

  Lägenhetsnummer:

  lgh B1003

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor