Strandslingan 30, Drömstugan 10, Åre

2 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Strandslingan 30, Drömstugan 10 - Åre

  Kommun

  Åre

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Åre By

  Avgift

  2 500 kr/mån

  Uppvärmning, hushålls el och abonnemang kring bredband tillkommer.

  Utgångspris

  2 300 000 kr

  53 488 kr/m2

  Modern, stilren och välplanerad trea med oslagbart läge i populära Åre By

  Nu har du möjlighet att flytta direkt in i en modern, stilren och välplanerad lägenhet där möbler och inventarier ingår. Denna bostad har renoverats väldigt smakfullt och erbjuder ett boende av högsta klass. Hög standard med välvalda inventarier och möbler. I denna lägenhet kliver du in i ett väldisponerat och socialt allrum med braskamin. Här finns även matplats samt ett kök som renoverats 2017. Detta boende har ett av Åre Bys bästa lägen – alldeles intill Holiday Club ! Med en kort promenad når du Station Åre och Åre Torg och inom några minuter är man vid Bergbanan. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Åre. Lägenheten ligger på uthyrningsavtal via Skistar. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  En yteffektiv hall med målade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns plats för klädavhängning samt torkskåp.

  Allrum/kök

  Bostadens kärna utgörs av ett väldisponerat och socialt allrum, som bland annat har braskamin. Rummet ligger i öppen planlösning med matplats och kök. Köket som renoverades 2017 har plats för förvaring och arbetsytor, Vita köksluckor och bänkskiva i ek. Maskinell utrustning består av induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Klinkergolv med golvvärme och målade väggar.

  Sovrum 1

  Ett mysigt sovrum med våningssäng varav överslafen är infällbar. Det finns även ett väggfast klaffbord. Parkettgolv samt målade väggar.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är stort och har dubbelsäng med smart praktisk förvaring under sängen. Ytterligare tre garderober. Detta rum har målade väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Ett fräscht badrum med toalett, tvättställ med kommod, handukstork, dusch, varmvattenberedare och tvättmaskin. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Övriga utrymmen

  I bakkant finns två förråd med plats för skidor, utemöbler etc.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  Nytt kök 2017. Ommålat inne 2017/ute 2018 Ny Tv 2018

  Uppvärmning

  Vattenburen golvvärme, kamin

  Uteplats/Balkong

  Uteplats i söderläge

  Bilplats

  Parkeringsplats för 1 bil med motorvärmaruttag ingår i avgiften.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Förutom ett effektivt och väl utbyggt liftsystem och internationell atmosfär kan Åre stoltsera med en bevarad charm från eran som klassisk rekreationsort vid sekelskiftets början. Åre sjuder av aktivitet året om, efter skidsäsongen kan man njuta av fjällvärlden på många sätt; vandringsleder i varierande terräng dit man tar sig med eller utan lift, cykling, fiske, bad och golf samt klättring, forsränning och skärmflyg för den äventyrlige. Åre har även ett rikt utbud av restauranger välkända för sin goda mat av jämtländska närproducerade högkvalitativa råvaror. Åre Torg är mitt i händelsernas centrum i Åre By. Här kan du enkelt ta del av allt Åre har att erbjuda med direkt närhet till shopping, restauranger och nattliv. Från Åre Torg är det gångavstånd till VM 6:an, Kabinbanan och Bergbanan. Även VM 8:an finns inom gångavstånd liksom buss, tågstation och ICA. I Åre finns skola (årskurs F-3) samt förskola.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 075 kr/månad

  Uppvärmning:

  1 075 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 075 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  5%

  Andel av årsavgift:

  5%

  Kommentar till andelstal:

  Andelstal enligt bostadsrättsföreningen.

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2011

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft m. återvinning. Tilluftsventiler

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen golvvärme, kamin

  Renoveringar:

  Nytt kök 2017. Ommålat inne 2017/ute 2018 Ny Tv 2018

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Drömstugan Åre Strand

  Lägenhetsnummer:

  10

  Antal lägenheter:

  20

  Byggår:

  2011

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor