Ytterstmyrvägen 23E, Åre

3 175 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Lör 28 Sep 14:30 - 15:15

Öppen visning men anmäl Er gärna.

Anmäl till visning

Adress

Ytterstmyrvägen 23E - Åre

Kommun

Åre

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

76m2

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Åre - Björnen/Sadeln

Avgift

2 992 kr/mån

I avgiften ingår värme, tv och bredband.

Utgångspris

3 175 000 kr

41 776 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Ski in, ski out i sadelbyn.

   Varmt välkommen till denna härliga 3:a med direktaccess ut i snön och ett stavtag från skidbacken. Lägenheten är belägen i huskroppen allra närmast skidbacken, bredvid hörnan som vetter mot backen. Lägenheten har det där lilla extra i form av stilrena och moderna materialval. Allrummet har en social och öppen planlösning med rymligt kök, matplats och soffhörna samt stensatt kamin. I anslutning till entrén är det en solig uteplats. Två sovrum, badrum med bastu och hall med bra förvaringsmöjlighet. Lägenheten säljes med sängar, resterande möblemang kan köpas av säljaren. Bergvärme ingår i avgiften. Brf sadelbyn 2 stod färdigt för inflytt hösten 2019 ochg består av 48 lägenheter byggda av Trångsviken bygg i Åre. De ligger under bygggaranti och håller hög kvalitet. Lägenheten är bunden på uthyrningsavtal med Skistar denna säsong och ägaren får välja sex egna veckor, under vintersäsong när Björnen är öppet, ca jul-ca påsk. Därutöver kan man vara på plats så mycket man vill. Tre av dessa sex veckor kan vara under högsäsong, v 52,1,7, 8,9,10 och påsklov. Det löper även nästa säsong och måste sägas upp senast 15 okt-19 om man ej vill ha det 2020/2021 också. Tidigare års intäkt, utan full uthyrning ca 100 000 kr.

   Ansvarig mäklare

   Cecilia Hemer Eliasson

   Fastighetsmäklare/Kontorschef

   0706-394836

   cecilia.eliasson@lansfast.se Läs mer om Cecilia

   Alla bilder

   Planritning

   Ytterstmyrv 23E

   Visning

   Visning 1

   2019-09-28 14:30:00 2019-09-28 15:15:00 40 Bostadsvisning Ytterstmyrvägen 23E, Åre 63,39470139, 13,12849009 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Ljus och välkomnande entré med torkskåp och praktisk förvaringshylla. På väggarna är det hyvlad panel och på golvet klinker med golvvärme.

   Kök/Vardagsrum

   Rymligt allrum och kök i en ljus och öppen planlösning med stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp och stensatt braskamin. Rummet flödar av ljus och rymd och inbjuder till socialt umgänge. Enstavigt, vitlaserat ekgolv och vitmålade väggar. Köket är utrustat med vägg och bänkskåp, diskho, kombinerad kyl/frys, spis, ugn, micro, diskmaskin och köksfläkt. Kyl/frys, micro och fläkt är i rostfritt uppförande. Bänkskiva i laminat

   Sovrum

   Lägenheten har två rymliga sovrum båda med vitmålade väggar och enstavigt, vitlaserat ekgolv. Det ena är något större än det andra och kan med fördel möbleras med dubbelsäng. Båda sovrummen är för närvarande möblerat med våningssäng varav det ena har en bredare underslaf och det andra har två våningssängar. Totalt finns alltså sängplatser för 7 personer. Garderober i båda sovrummen

   Badrum

   Stilrent badrum med stora ljusgrå kakel och klinker. Badrummet är utrustat med bastu, toalett, handfat och takdusch.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2018

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Uteplats/Balkong

   Uteplats i söder.

   Bilplats

   En parkeringsplats med motorvärmare per lägenhet.

   Vägbeskrivning

   Åk förbi Björnen Centrum och längdcenter, sväng vänster in i Sadelnområdet strax efter parkeringen till längdspåren. Följ vägen utmed Hermelinbacken, sväng höger vid Ytterstmyrvägen. Lägenheten ligger sedan till vänster, precis ovan Lillfjällsvägen.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Åre Björnen är ett populärt skidområde för framförallt barnfamiljer - härifrån finns det förbindelse skidvägen till Åres liftsystem. Björnen bjuder också på ett mycket fint längdspårsystem med både 3, 5, 10 och 15 km. Längdspåren som är 3 och 5 km är elbelysta. I Björnen finns restaurang, skidshop, mataffär samt reception. Längre upp på Förberget finns hotell Copperhill Mountain Lodge där det erbjuds bl.a. nattklubb, restaurang, spa, afterski, Skidshop mm.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   384 kr/månad

   Försäkring:

   60 kr/månad

   Elkostnad:

   324 kr/månad

   Total driftkostnad:

   384 kr/månad

   Andel i föreningen:

   1,87%

   Andel av årsavgift:

   1,87%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   2018

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

   Uppvärmningssystem:

   Bergvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Sadelbyn 2

   Lägenhetsnummer:

   15

   Antal lägenheter:

   48

   Byggår:

   2018

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsförening bildad 2018   Föreningens ekonomi:

   Avgiften höjs med 2% till 3050 kr, i enlighet med ekonomisk plan.   Parkering:

   En parkeringsplats med motorvärmare per lägenhet.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor