Forslunds Väg 4D, Duved

3 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  BRF Duved Legda

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Forslunds Väg 4D - Duved

  Kommun

  Åre

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  128m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok

  Område

  Duved

  Avgift

  4 410 kr/mån

  I månadsavgiften ingår kostnader för värme, vatten och renhållning.

  Pris

  3 700 000 kr

  28 906 kr/m2

  Nyproducerat bostadsrättsradhus i två plan från Arvesundshus med ett centralt och idylliskt läge i Duved. Här bor man på bekvämt promenadavstånd till matbutik, dagis och skola. Vill man ta sig en tur i skidspåren så ligger Duveds elljusspår en knapp kilometer bort och för den som vill åka i backen så ligger byliften endast 300 meter från husen. Husen byggs med permanentstandard med gedigen trästomme, fasad med bred limfogspanel i grå lasyr, fina materialval och bra planlösning. Varmisolerad garagelänga med elektrisk rullport och totalt sex parkeringsplatser. I garaget är det förberett för ladduttag till elbil och i bakkant finns låsbart förråd till varje bostad. På fastigheten kommer det även finnas ytterligare sex parkeringsplatser. På entréplan finns entréhall, kök, badrum och vardagsrum. På övre plan finns fyra sovrum, badrum, separat toalett och gott om förvaring i två klädkammare. Bastu går att få som tillval i klädkammaren som ligger mellan sovrum och badrum. Nära till skola (F-9), förskola, idrottshall, byliften, kommunikationer ja allt man behöver. Dessutom fantastisk utsikt mot Duveds kyrka i förgrunden och Åreskutan i fonden. Preliminärt tillträde våren 2020, mars till maj. Läs mer under fliken Fakta & Dokument samt på BRF Duved Legdan´s hemsida som nås vi fliken Projekthemsida. Allt bildmateriel är illustrationer av hur det är tänkt att se ut. Observera att mindre avvikelser kan förekomma. Vill du köpa lägenhet i Brf Duved Legda, gör så här: Kontakta ansvarig mäklare för att teckna Förhandsavtal vilket kan tecknas när ekonomisk plan är godkänd. Förskott om 10% av köpeskilling erläggs. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde. Eventuella tillval faktureras separat.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  LGH 4D

  Under Fakta & Dokument finns materialbeskrivning, bofaktablad m.m för denna lägenhet. Under rubriken Projekthemsida kommer till du Brf Duved Legda's hemsida med ytterligare information om bostäderna.

  Vägbeskrivning

  Från Åre kör E14 mot Duved. Tag av E14 till vänster i Duved in mot Duved centrum, tag vänster vid Hotell Renen och därefter första höger in på Forslunds väg och du är framme.

  Övrigt

  Duved är ett samhälle som Åre kommun och andra aktörer satsar på inför framtiden Duved framtid är ett samlat grepp för att skapa en hållbar och innovativ samhällsutveckling i Duved i Åredalen i Jämtland. Mer information om detta finns på projekthemsidan samt duvedframtid.se

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I Duved hittar du de sköna svängarna i ett härligt tempo, här finns några av Åre skidområdes bästa pister. Duved är sammanlänkat med Tegefjälls backar och vill du ta dig till Åre tar du skidbussen som går hela dagarna. Skidbussens hållplats ligger nere vid E14. För längdåkaren har Duved en av Årefjällens spårcentraler med preparerade längdspår mellan 2,5-15 km, varav 2,5 och 5 och 7km är elbelysta. Du kan även ta på turskidor för att exempelvis ta dig på rösad led mot Lillåstugan eller från Linbanans topp ta turen runt Mullfjället till Ullådalen. I Duved finns bl.a. mataffär, hotell, restauranger samt Järnvägsstation. Sommartid bjuder området på fina vandringsleder och bra fiske i exempelvis Indalsälven. I Duved finns skola (årskurs F-9) och förskola. Duved ligger 8 km väster om Åre by och ca 6 mil från norska gränsen.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  767 kr/månad

  Försäkring:

  117 kr/månad

  Elkostnad:

  650 kr/månad

  Total driftkostnad:

  767 kr/månad

  Kommentar:

  Kostnaden för hushållsel och försäkring är uppskattad.

  Andel i föreningen:

  16,67%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Duved Legda

  Lägenhetsnummer:

  4D

  Antal lägenheter:

  6

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor