Östra Hamrebacken, lgh 3, Duved

3 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  BRF Timmerlyan

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Östra Hamrebacken, lgh 3 - Duved

  Kommun

  Åre

  Typ

  Parhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  102m2

  Areauppgifter enligt ritningar.

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok

  Område

  Duved

  Avgift

  2 995 kr/mån

  Utöver avgift till bostadsrättsföreningen ska respektive lägenhet teckna ett individuellt avtal för hushållsel och värme. VA debiteras enligt fast taxa. Avgiften är preliminär.

  Pris

  3 195 000 kr

  31 324 kr/m2

  Nyproducerade parhus i fulltimmer med högt läge i Duved.

  Några stavtag från Hamrebacken i trivsamma Duved planeras nu för sex stycken parhus i fulltimmer, totalt 12 stycken bostadsrätter. Bostadsrättslägenheterna beräknas preliminärt vara klara december 2019. Framsidan har otroligt vackra glaspartier från golv till tak, vilket ger en enormt vacker vy över Åres underbara natur. I bostadens vardagsrum är det öppet upp till nock, vilket ger en takhöjd på hela 6 meter och tillsammans med den värmande braskaminen är känslan i dessa bostäder helt oslagbar! Det första man möts av är stort trädäck med ett utespa där man kan koppla av efter en dag full av aktiviteter. Rymlig hall med plats för klädavhängning samt torkskåp. Bostaden har 3 sovrum varav ett av sovrummen är placerade på entréplan. På entréplan finns även badrum med dusch, toalett och bastu. På loftplan finns förutom de resterande två sovrummen även ett badrum med dusch och toalett samt ett allrum . I allrummet finns utgång till balkongen i direkt söderläge. Skidförråd i anslutning till entrén och bilen parkeras på ovansidan av huset i anslutning till bostaden. Välkommen till det perfekta fjällboendet med härlig lodgekänsla och eget spabad på den stora altanen i söderläge. Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval. Vill du köpa lägenhet i Brf Timmerlyan gör du såhär: Kontakta ansvarig mäklare för att teckna reservationsavtal. Reservationsavgift om SEK 20 000 erläggs. Så snart kostnadskalkylen är klar tecknas bindande förhandsavtal och förskott om 10% av köpeskillingen minus reservationskostnaden om 20 000 kr erläggs. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde. Eventuella tillval faktureras separat.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Entré via framsidan där man möts av ett stort trädäck med ett utespa. I hallen finns en garderob och plats för avhängning. Klinker/parkett på golv.

  VARDAGSRUM

  Från hallen kommer man ut till vardagsrummet som har öppen planlösning med köket. Öppet upp i nock vilket ger en härlig rymd. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en braskamin som förhöjer mysfaktorn. Parkettgolv.

  KÖK

  Kök från Marbodal med laminatbänkskiva. Vitvaror från Electrolux/Husqvarna. Parkettgolv.

  BADRUM/BASTU

  Badrum med dusch, wc, tvättställ med kommod, handdukstork samt kombimaskin tvätt/tork. Kaklade väggar, klinker med golvvärme.

  SOVRUM

  På entréplan finns ett sovrum med parkettgolv samt garderob.

  ÖVRE PLAN

  På övre plan finns 2 sovrum med parkettgolv och garderober. Mindre allrum/sovrum med parkettgolv och utgång till balkong. Badrum med tvättställ, wc och dusch. Kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme (el). Träfärg är standard på väggar och tak. Vitlaserade/vitmålade väggar som tillval. Spottar ingår badrum, tillval övriga utrymmen. Reservation för avvikelser och ändringar.

  Övriga utrymmen

  Skidförråd i direkt anslutning till bostaden.

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump alternativt Bergvärme

  TV

  Lägenhetsinnehavaren tecknar själv och står för abonnemang kring tv/bredband/telefoni.

  Bilplats

  Parkeringsplats intill varje bostad.

  Vägbeskrivning

  Från Åre kör västerut på E14, i höjd med infarten till Duved centrum tar ni höger mot Spårcentralen och Östra och Västra Hamrebacken. Tag första höger upp längs Östra Hamrebacken. Bostäderna kommer att vara på vänster sida i höjd med Östra Hamrebacken 10.

  Övrigt

  Avgiften är preliminär

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 474 kr/månad

  Uppvärmning:

  918 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  556 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 474 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Lägenhetsinnehavaren tecknar själv och står för abonnemang kring tv/bredband/telefoni. Varje lägenhet skall individuellt betala lägenhets-el och värme/VA samt tillse att lägenheten omfattas av en hemförsäkring. Bostadsrättstillägg står föreningen för. Uppvärmningskostnaden inkluderar även hushållsel och är uppskattad och beräknad på 4 personer/hushåll) Driftkostnaderna är uppskattade.

  Andel i föreningen:

  8,34%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump alternativt Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Timmerlyan

  Lägenhetsnummer:

  3

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor