Krondikesvägen 34, Östersund

1 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 19 Jan 12:00 - 12:30

  Välkommen på visning!

  Ons 23 Jan 17:00 - 17:30

  Välkommen på visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Krondikesvägen 34 - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955-56

  Boarea

  76m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Bottenplan utan trappor) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Blomängen

  Avgift

  4 083 kr/mån

  Utgångspris

  1 375 000 kr

  18 092 kr/m2

  Välkommen till en helfräsch lägenhet med nytt fint kök, öppen planlösning och uteplats mot gården.

  Välkommen till en fräsch och bra planerad lägenhet i markplan, med bra läge och rymlig uteplats på lugn gård. Nytt kök med vita skåp och lådfronter, inbyggd ugn och mikro och bra arbetsytor. Fönster i köksdel och öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Nya fina golv och ljusa ytskikt i övrigt.Två rymliga sovrum med bra förvaring i garderober samt stor härlig hall med klinkergolv, gott om plats för kläder och skor samt dörr mot klädkammare. Enkelt boende nära mataffär, café, busshållplatser och grönytor.

  Ansvarig mäklare

  Bodil Gisslén Sundelin

  Fastighetsmäklare

  070-653 97 17

  bodil.gisslen@lansfast.se Läs mer om Bodil

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-19 12:00:00 2019-01-19 12:30:00 40 Bostadsvisning Krondikesvägen 34, Östersund 63,17077936, 14,66384096 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-23 17:00:00 2019-01-23 17:30:00 40 Bostadsvisning Krondikesvägen 34, Östersund 63,17077936, 14,66384096 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entré/hall

  Entré från trapphus till den rymliga och ljusa hallen med ljust fint klinkergolv och ljusa väggar. Hallen är ombyggd och är i dag härligt ljus och öppen mot övriga lägenheten. Gott om plats för kläder och skor samt dörr till en praktisk klädkammare med bra förvaringsutrymme.

  Kök/matplats och vardagsrum

  Ljusinsläpp från tre håll till hjärtat i lägenheten. Köket är nytt från 2014 med vit skåpinredning, bra förvaring i lådor under bänkytor i ek och öppna rena ytor ovan nya arbetsbänkar. Delvis kaklade väggar och målat ovanför i behaglig pastellfärg. Maskinellt är köket inrett med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro och ugn, integrerad diskmaskin (ny från 2018) och induktionshäll med snygg kolfilterfläkt ovanför. Matplats vid fönster och i anslutning mot köksdel och vardagsrumsdel. Vardagsrums med fönster mot två håll samt utgång till den trivsamma insynsskyddade uteplatsen mot gården.

  Sovrum

  Två rymliga sovrum varav det ena nås från vardagsrummet och det andra från hallen. Nya golv i rummen lika som i övriga lägenheten samt ljusa väggar. I det något större rummet finns en ny 2 meder bred skjutdörrsgarderob med frostade dörrar. I det andra sovrummet finns en ny skjutdörrsgarderob med högblanka dörrar samt två inbyggda garderober med överskåp.

  Badrum

  Badrum med målad våtrumsmatta i grått och vita kaklade väggar. Fräsch inredning med duschplats, tvättställ med kommod och badrumsskåp ovanför med snygg beslysning. Toalett och toppmatad tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955-56

  Badrummen renoverades 1994 och då kontrollerades stammarna. Samma år byttes till 3-glasfönster. Ny el med automatsäkringar. Relining av avloppsstammarna, i november 2011. Renovering av fasader och balkonger 2015-2016.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  En rymlig uteplats med fin vind- och insynsskyddande inramning.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,0581%

  Andel av årsavgift:

  1,0581%

  Reparationsfond:

  2 836 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1955-56

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Badrummen renoverades 1994 och då kontrollerades stammarna. Samma år byttes till 3-glasfönster. Ny el med automatsäkringar. Relining av avloppsstammarna, i november 2011. Renovering av fasader och balkonger 2015-2016.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stormhatten

  Lägenhetsnummer:

  A4

  Antal lägenheter:

  115

  Byggår:

  1958

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bredband/fiber finns draget till föreningen, varje bostadsrättshavare ansvarar själv för anslutning och abonnemang. Föreningen har samlingslokal och snickarrum och bastu. Föreningen har tecknat gemensamhetsavtal med Jämtkraft och lägenhetsinnehavaren betalar endast för den faktiska elförbrukningen, inga fasta avgifter tillkommer. Kostnaden för den rörliga elen debiteras var tredje månad genom bostadsrättsföreningen.  Föreningens ekonomi:

  Förening med bra ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  Badrummen renoverades 1994 och då kontrollerades stammarna. Samma år byttes till 3-glasfönster. Ny el med automatsäkringar. Relining av avloppsstammarna, i november 2011. Renovering av fasader och balkonger 2015-2016.  TV/Internet:

  TV och bredband via Com-Hem  Parkering:

  Föreningen har p-platser som kostar 175 kr/ mån. Till p-platserna är det separat kö.  Gårdsplan:

  Gemensamma gårdar med gräsytor, grillplatser och utemöbler.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns  Annat:

  För vidare information gå gärna in på föreningens hemsida www.stormhatten.se.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  183 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor