Semsåvägen 8 B, Östersund

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Semsåvägen 8 B - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  53m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Lugnvik

  Avgift

  3 201 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

  Utgångspris

  795 000 kr

  15 000 kr/m2

  Underbar tvåa med gårdskänsla!

  Välkommen till Semsåvägen 8 B, den familjära föreningen med gårdskänsla! Här omgärdas du av stora grönytor i lugnt och insynsskyddat läge. Välplanerad lägenhet med gott om förvaring. Genomgående ljus känsla och härlig balkong med bästa solläge. Här bor du nära fina promenadstråk, Storsjön med badplats och allmänna kommunikationer. Express cykelväg finns utanför dörren och till stadskärnan tar du dig på några minuter. Två rymliga förråd hör till lägenheten. P-plats med motorvärmare finns att hyra för 100 kr/månad. Vi ses på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och rymlig hall med laminatgolv och ljusa nya tapeter på väggarna. Här är taket nymålat. Platsbyggd hylla och två garderober. Inre möblerbar hall. Nya innerdörrar.

  Kök

  Trivsamt kök med gråa lackade köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsytor. Det finns spis, fläkt, kyl och frys. Det är bröstpanel på väggen samt ny tapet och ljust laminatgolv. Matplats intill fönster.

  Badrum

  Badrummet har klinker på golvet och kakel samt målad väv på väggarna. Det finns wc, tvättställ och badkar. Fönster ger ett gott ljusinsläpp.

  Vardagsrum och balkong

  Härligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här är det ljust laminatgolv och tapet samt panel på väggarna. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Här har du sol från tidig lunch till solen går ner.

  Sovrum

  Sovrummet har ett nytt parkettgolv i ek och målade väggar. Här finns en rejäl skjutgarderob med inredning och belysning.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör två förråd. Ett stort vindsförråd och ett källarförråd (båda i samma hus). I källarförrådet finns eluttag.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv via Comhem.

  Bredband

  Bredband via Comhem.

  TV & bredband

  Tv- och bredbandsanslutning via ComHem.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  8,05%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lugnvikshus nr 1

  Lägenhetsnummer:

  006

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  2

  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har bytt till 3-glasfönster och dränerat om fastigheten.  TV/Internet:

  Tv- och bredbandsanslutning via ComHem.  Parkering:

  P-plats med motorvärmare finns ledigt, kostar 100kr/månad. Till garage är det separat kö.  Gårdsplan:

  Mysig innergård med uteplats med trädgårdsmöbler och grill.  Gemensamma utrymmen:

  Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd (möjlighet finns att ha en frysbox). För föreningens medlemmar finns tvättstuga och cykelförråd.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor