Idrottsgatan 7 A, Huskvarna

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Idrottsgatan 7 A - Huskvarna

  Kommun

  Jönköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  63m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Huskvarna söder

  Avgift

  3 212 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

  / utgångspris

  1 295 000 kr

  20 556 kr/m2

  Rymlig tvåa med balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Endast en halv trappa upp finns denna ljusa, välplanerade och renoverade tvåa på Huskvarna söder. Bostaden är en hörnlägenhet vilket ger härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har även fördelar som balkong i söderläge, fiskbensmönstrat parkettgolv, modernt kök och helkaklat badrum. Välskött bostadsrättsförening som genomfört stamrenovering, byte av fönster och lägenhetsdörrar. Lugnt läge med promenadavstånd till Huskvarna centrum, tågstation och grönområden. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Christina Wictoran

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 10

  christina.wictoran@lansfast.se Läs mer om Christina

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Trevlig och rymlig hall med klinkers. laminatgolv och vita väggar. I anslutning till hallen ligger en praktisk klädkammare vilket ger bra förvaringsmöjligheter.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv och vita väggar samt en mörkgrå fondvägg. I vardagsrummet är det utgång till balkong.

  BALKONG

  Härlig balkong i skönt söderläge. Balkongerna har under 2018 målats om och renoverats.

  KÖK

  Rymligt och modernt kök med laminatgolv och vita väggar. Köket är utrustat med helkyl, helfrys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn.

  SOVRUM

  Ljust och renoverat sovrum med laminatgolv och ljus tapet på väggar. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob.

  BADRUM

  Helkaklat och stamrenoverat badrum från ca 2003. I badrummet finns det dusch, spegelskåp, handfat, golvvärme samt wc-stol.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten följer ett mindre matkällarförråd och ett större vindsförråd.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, vindsförråd, källarförråd och tvättstuga i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955

  ca år 2002/2003 gjordes stamrenovering. Fönster och ytterdörrar är bytta på senare år.

  Uteplats/Balkong

  Härlig balkong i söderläge samt gemensam trädgård.

  Bilplats

  17 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 6 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Parkering finns på omkringliggande gator.

  Övrigt

  Visning är planerad till augusti 2019.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Kommentar:

  Observera att detta är säljarens faktiska driftskostnad och den kan komma att ändras beroende på antal personer, avtal m.m.

  Andel i föreningen:

  3,14957%

  Andel av årsavgift:

  3,14957%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-27

  Förening

  Föreningens namn:

  Löparen 2

  Lägenhetsnummer:

  08-2084-1-13-2

  Antal lägenheter:

  36

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Från 1/1 2016 höjdes avgiften med 5 % till nuvarande nivå.  Gjorda renoveringar:

  2002-2003 Stamrenovering  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  117 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-03-21

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor