FE Elmgrens Gata 4, Jönköping

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

FE Elmgrens Gata 4 - Jönköping

Kommun

Jönköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

85m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 6 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Väster

Avgift

3 642 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten

Utgångspris

2 995 000 kr

35 235 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Modern och rymlig trea med gångavstånd till citykärnan

  När du kliver in i denna trea möts du av en välplanerad och rymlig hörnlägenhet om 85.4 kvadratmeter med egen tvättavdelning och fint ljusinsläpp. Dessutom är detta en modern lägenhet med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har burspråk och balkong och ligger på våning 3. Hiss finns. Gemensam terrass i föreningen. Läget på Väster kan knappast bli bättre. Runt husknuten finns tågstationen och en kort promenad leder dig till citykärnan. Dessutom kan du enkelt promenera till Vätterstranden. Välkommen till visning på FE Elmgrens Gata 4!

  Ansvarig mäklare

  Michael Nygren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 00

  michael.nygren@lansfast.se Läs mer om Michael

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall/klädkammare

  Välkomnande hall med ekparkettgolv . Här finns plats för klädavhängning och ingång till praktisk klädkammare. Från hallen nås också lägenhetens separat tvättavdelning.

  Separat tvättstuga

  En praktisk tvättstuga som kort och gott gör livet enklare, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

  Badrum

  Ett rymligt och praktiskt badrum med toalett, dusch, handfat och handdukstork. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är ljust, öppet och socialt med vackert ljusinsläpp, burspråk samt utgång till balkong. Rummet har ljusa väggar och ekparkett.

  Balkong

  En trevlig balkong som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot gatan.

  Kök

  Lägenhetens kök har parkettgolv och ljusa väggar. Ett funktionellt kök med gott om plats för matbord och stolar.

  Sovrum 1

  Ett rymligt sovrum som nås från köket. Rummet har plastmatta och gråa väggar. Här finns också 4 garderober.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre och har plats för säng och nattduksbord. Detta rum har ljusa väggar och plastmatta.

  Övriga utrymmen

  Det finns Källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1999

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong Gemensam uteplats i föreningen på innergård. Utgång från våning 2.

  Bilplats

  Garage. Kostnad 300 kr/månad. Till garageplatsen är det kö.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Kommentar:

  Hushållsel

  Andel i föreningen:

  2,341%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Städning sköts av extern firma.

  Förening

  Föreningens namn:

  Vätterutsikt

  Lägenhetsnummer:

  38-038-013

  Antal lägenheter:

  39

  Antal lokaler:

  2

  Föreningens ekonomi:

  2016-07-01 sänktes avgifterna i föreningen med 15%. Detta pga en stabil ekonomi och flertalet omförhandlade lån.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  98 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2008-05-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor