Rosenbergsgatan 7 B, Jönköping

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rosenbergsgatan 7 B - Jönköping

  Kommun

  Jönköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  98m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Liljeholmen

  Avgift

  2 900 kr/mån

  I månadsavgiften ingår vatten, p-plats och två förråd.

  / utgångspris

  3 295 000 kr

  33 622 kr/m2

  Lyxig våning med kombinationen charm och moderna inslag med några få meter till Vätternstranden.

  Fina Liljeholmen bjuder nu på en stor lägenhet med mycket charm och låg avgift. Beläget en kort promenad från Vätternstranden och Rocksjön samt många fler fördelar. Charmig byggnad uppförd 1929 med en stor gemensam gård och i lägenheten bjuds på en tydlig röd tråd, stora rum samt interiör i ett modernt utförande. Snyggt och ljust kök med goda förvaringsmöjligheter och god plats för matbord för minst tio personer. Rymligt vardagsrum med en mysig braskamin som kommer till stor nytta under kallare perioder. Två sovrum varav ett med garderobsvägg och ett helkaklat badrum strax intill. Lugnt område med närhet till bl.a. skola, bussförbindelser, café, restauranger och mataffärer. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka en tid för visning!

  Ansvarig mäklare

  Robert Csiki

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 05

  robert.csiki@lansfast.se Läs mer om Robert

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  - Övernattningslägenhet finns att boka med plats för två till tre personer. - Till lägenheten tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. - Tvättstuga finns i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1929

  Uppvärmning

  Direkt el

  Bredband

  Tv samt internet via ADSL (digitalbox). Föreningen har planer på att dra in fiber framöver.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Härlig samt rymlig trädgård/innergård som alla i föreningen kan nyttja. Här finner ni bl.a. fruktträd, odlingsmöjligheter, blomsterland och ett växthus. Gemensamt uteplats finns i form av altan med utemöbler. Automovern sköter gräsklippningen.

  Bilplats

  Det finns en parkeringsplats på gården samt tre parkeringsplatser framför garaget/förrådet. Övrig parkering finns på intilliggande gator.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Liljeholmen är ett av Jönköpings natursköna områden, med Vätterstranden i ena änden och Liljeholmsparken på andra sidan. Vätterstranden erbjuder fantastiska möjligheter för sol, bad och socialt umgänge sommartid och strandpromenaden tar dig hela vägen bort till piren. I Liljeholmsparken kan du spela minigolf, rasta hunden eller mata ankorna. Både på Vätterstranden och i Liljeholmsparken finns stora lekplatser för barnen. På Mellangatan hittar du stans senaste närbutik och det finns några pizzerior, tobakshandlare som är både postombud och ATG-ombud. Lägg därtill att du har stans godaste hamburgare i kvarteret och du har allt du önskar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 000 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Uppvärmning:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 000 kr/månad

  Kommentar:

  Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och tecknade avtal. Ovanstående är baserat på nuvarande hushåll.

  Andel i föreningen:

  25%

  Andel av årsavgift:

  25%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Direkt el

  Förening

  Föreningens namn:

  Fågelholken i Jönköping

  Lägenhetsnummer:

  4

  Antal lägenheter:

  4

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte tagit några beslut om att höja månadsavgiften i dagsläget (kontroll med föreningen 2018-08-16).  Gjorda renoveringar:

  Fönsterreparation söder och västersida. Bytt el-ledningar i gemensamma utrymmen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor