Prästgatan 10B, Nässjö

795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Prästgatan 10B - Nässjö

  Kommun

  Nässjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955

  Boarea

  71,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 (Våningsplan 3 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 222 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

  Utgångspris

  795 000 kr

  11 119 kr/m2

  Centralt belägen bostadsrätt med fin utsikt!

  Härlig 3:a med högsta bekvämlighet. Genomgående i ett fint skick och rikligt med ljusinsläpp. Perfekt balkongläge mot innegård och Nässjös stadskärna. Här finns givetvis hiss installerad och Brf-föreningen är mycket välskött. Välkommen på visning !

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Beatrice Lövgren Björkander

  Mäklarassistent

  0380-13770

  beatrice.lovgren@lansfast.se Läs mer om Beatrice

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Direkt när du kliver in HALLEN får du en bra översikt över hela lägenheten. Väggarna i hallen är täckta av en sandfärgad tapet och golvet täcks av ett fint stavparkettsgolv. Lägenhetens helkaklade BADRUM finns bakom en dörr belägen till vänster i hallen. Här finns WC, dusch samt handfat med spegelskåp över som har fina spots. Bredvid badrummet finns ett litet FÖRVARINGSUTRYMME som idag används som städskrubb. Beläget till höger från hallen finns det fräscha KÖKET. Här är både kyl/frys och diskmaskin integrerad, ytorna är täckta av mörka bänkskivor och utrymmet mellan bänkar och skåp är täckta av ljust kakel. Utöver kyl/frys och diskmaskin finns även spis, ugn och fläkt här. Från köket kan du gå runt till ett ALLRUM och vidare till VARDAGSRUMMET. Rummet ger dig en öppen känsla med sina stora fönster som också visar den INGLASADE BALKONGEN med morgonsol och en fin utsikt över staden. Golven täcks av ett fint parkettgolv och även väggarna här är ljusa. SOVRUMMET har en fondvägg med blommotiv och resterande väggar är grå.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, förråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955

  Fasadrenovering 1983 Fjärrvärme 1986 Hissinstallation 1994 Kompletteringar till 4 nya hissar 2016-2017 Passagesystem 2016-2017 Se mer standardförbättringar i årsredovisningen 2016-2017.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, inglasad, läge morgon, förmiddag och dagsolsläge.

  Bilplats

  9 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  239 kr/månad

  Elkostnad:

  239 kr/månad

  Total driftkostnad:

  239 kr/månad

  Andel i föreningen:

  2,4802%

  Andel av årsavgift:

  2,51086%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1955

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Fasadrenovering 1983 Fjärrvärme 1986 Hissinstallation 1994 Kompletteringar till 4 nya hissar 2016-2017 Passagesystem 2016-2017 Se mer standardförbättringar i årsredovisningen 2016-2017.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Nässjöhus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  215032001-0031

  Antal lägenheter:

  46

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  En välskött bostadsrättsförening.  Gjorda renoveringar:

  1983-84 fasadrenovering. 1986-87 fjärrvärme. 2004 Nya säkerhetsdörrar. 2005 stamrenovering. 2010 renovering av balkongplattorna. 2013-14 nya hissar (3 st). 2016-17 Passagesystem.  Annat:

  Välskött innergård med grönytor och uteplats.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor