Sturegatan 38D, Nässjö

475 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sturegatan 38D - Nässjö

  Kommun

  Nässjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  58m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Runneryd

  Avgift

  3 498 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Tillgång till en parkeringsplats ingår.

  Utgångspris

  475 000 kr

  8 190 kr/m2

  Välplanerad 2:a med egen balkong och modernt kök!

  Ett boende perfekt för dig som söker det praktiska med låg månadsavgift i välskött förening. Bostaden har ett modernt snitt med bl.a. fräscht kök, rymligt vardagsrum samt egen balkong med perfekt solläge. I månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats, bredband samt kabel-tv. Upplev bostaden på plats, välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen in till en ljus och rymlig hall. Köket når man i nära anslutning till entrén. Modernt kök med bruna köksluckor samt mörk arbetsbänk. Maskinellt finns här häll samt ugn med tillhörande fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Yta att ha matbord erbjuds också. Vidare via hallen når man sovrummet i detta boende. Rummet har en bra yta för att ställa större säng med tillhörande möblemang. Förvaringsutrymme via garderob. Badrummet är centralt placerat i bostadsrätten. Matchande materialval samt inbyggt badkar finner man här. Vardagsrummet är ett verkligt sällskapsutrymme som erbjuder väl tilltagen yta, stilrent stavparkettgolv samt tillgång till balkong med härligt läge.

  Övriga utrymmen

  Källarförråd samt vindsförråd finns till bostaden.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Balkong.

  Bilplats

  Tillgång till en parkeringsplats.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,99%

  Andel av årsavgift:

  1,99%

  Kommentar till andelstal:

  Uppgifter från bostadsrättsföreningen.

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-12

  Byggnad

  Ventilation:

  Självdrag

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Freya

  Lägenhetsnummer:

  D-1203

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Ingen planerad höjning just nu.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  144 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-05-22

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor