Ryningsvägen 14A, Vetlanda

625 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 17 Dec 17:00 - 17:30

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Ryningsvägen 14A - Vetlanda

  Kommun

  Vetlanda

  Typ

  1-plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2007

  Boarea

  68m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 (Bottenvåning) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bäckseda

  Avgift

  3 905 kr/mån

  I månadsavgiften ingår vatten, garage.

  Utgångspris

  625 000 kr

  9 191 kr/m2

  Fin lägenhet på markplan med egen uteplats!

  Fin lägenhet med kamin i populärt område. Fint skick och villakänsla med markplan med egen uteplats. Garage ingår i månadsavgiften!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-12-17 17:00:00 2018-12-17 17:30:00 40 Bostadsvisning Ryningsvägen 14A, Vetlanda 57,40524852, 15,07819669 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entré

  Entré med klinker och vita tapeter. Plats för avhängning och garderob.

  Kök

  Kök med parkettgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning. Kyl och frys (Siemens), integrerad ugn och diskmaskin. Kakel ovan arbetsbänk i laminat. Fönster vid diskhon.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning till stort vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Plats för både soffgrupp och matsalsbord. Mysig kamin och utgång till altanen.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Tre bra garderober och en klädkammare.

  Badrum

  Rymligt badrum med klinker och kakel. Tvättmaskin, torktumlare, wc, dusch och handfat. Här finns också värmepannan.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett förråd och ett garage med fjärrstyrd garageport.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Uteplats/Balkong

  Uteplats.

  Bilplats

  Garage ingår i månadsavgiften. Gästparkering finns samt andra parkeringsmöjligheter i området.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  650 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  500 kr/månad

  Total driftkostnad:

  650 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-07

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brunnsgården i Bäckseda

  Lägenhetsnummer:

  B1

  Antal lägenheter:

  15

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Förening med 15 lägenheter med garage. 4 gästparkeringar finns. I månadsavgiften ingår vatten, renhållning och garage. Föreningen innehar inte reparationsfonder till lägenheterna.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor