Spinnaregränd 1C, Vetlanda

1 697 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Spinnaregränd 1C - Vetlanda

Kommun

Vetlanda

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 5 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Vetlanda

Avgift

3 139 kr/mån

Inklusive värme och vatten. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Utgångspris

1 697 000 kr

28 283 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  2 rok med gångsavstånd till det mesta!

  Välkommen till denna ljusa och bra planerade 2:a i Brf Spinnaren! Bostaden utmärker sig med en öppen och social planlösning, ett generöst ljusinsläpp samt en inglasad balkong! Här bor ni med alla tänkbara moderna bekvämligheter så som diskmaskin, helkaklat badrum, hiss i fastigheten och egen tork och tvättmaskin. Låg månadsavgift! Välkommen på visning i Kvarteret Spinnaren, Söndag den 2 juni mellan klockan 11.00-12.00!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Här finner ni en perfekt första bostad med allt som önskas. Hall med grått klinkers och plats för avhängning i både garderob och hatthylla. Säkerhetsdörr med tittöga. Stilrent kök från HTH som är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn och häll från Miele. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök som utan problem inrymmer matplats likväl som TV-soffan. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Inglasad loggia med mycket trevlig utsikt! Sovrum med plats för dubbelsäng, här finns möjlighet att placera om de garderoberna som idag står i vardagsrum. Helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med kombimaskin för tvätt/tork. Duschhörna med vikbara glasväggar samt förvaring genom kommod under handfat. Spotlights i tak. Till lägenheten hör ett separat förråd. Lägenheten har i övrigt fönsterbänkar i natursten samt genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburen värme till radiatorer.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad och uppvärmd loggia.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,8329%

  Andel av årsavgift:

  1,8329%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med återvinning.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme, vattenburen värme till radiatorer.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Spinnaren

  Lägenhetsnummer:

  1303

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor