Stens väg 9A, Vetlanda

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 18 Okt 18:00 - 18:45

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  Mån 22 Okt 16:30 - 17:30

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  Anmäl till visning

  Adress

  Stens väg 9A - Vetlanda

  Kommun

  Vetlanda

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1979

  Boarea

  104,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Stensåkra

  Avgift

  5 175 kr/mån

  Inkluderar vatten/avlopp, renhållning (sophämtning), värme, bostadsrättstillägg (försäkring) samt kabel-tv. Garage, el och fiber tillkommer.

  Eller högstbjudande.

  995 000 kr

  9 522 kr/m2

  Bostadsrätt med fyra rum och kök, två badrum och fint inglasat uterum!

  Möjlighet att förvärva en fantastiskt fin bostadsrätt med 4 rum och kök i bostadsrättsföreningen Blodriskan. Detta hem har tre möjliga sovrum, vardagsrum, gå-in-garderob, två badrum, kök och såväl öppna uteplatser som inglasad altan. Föreningen har en fin innergård med grönområde, lekpark och föreningslokal med såväl festlokal som tvättstuga. Parkeringsmöjligheter finns i p-rutor och garage.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-10-18 18:00:00 2018-10-18 18:45:00 40 Bostadsvisning Stens väg 9A, Vetlanda 57,4164298149245, 15,0942277908325 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-10-22 16:30:00 2018-10-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Stens väg 9A, Vetlanda 57,4164298149245, 15,0942277908325 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall med passage

  Stor bra hall med passage vidare in i huset. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv.

  Badrum 1

  Badrum med vitt tak, våtrumstapet och våtrumsmatta på golvet. Här finns handfat, wc, spegel och duschhörna.

  Badrum 2

  Badrum med vitt tak, väggkakel och golvklinker. Rummet har elektrisk golvvärme och handdukstork. Här finns också badrumsskåp med handfat, spegelskåp, wc, tvättmaskin samt badkar med bubbelfunktioner.

  Vardagsrum

  Ljust fint vardagsrum med vitt tak, vita väggar och träparkettgolv. Härligt ljusinsläpp från fönster och glasad altandörr.

  Inglasad altan

  Stor och rymlig inglasad altan med vitmålat trägolv och flera öppningsbara skjutpartier. Två stycken infravärmare. Utanför en stensatt yta och bredvid altanen ytterligare ett mindre trädäck med plats för tex grill.

  Sovrum 1

  Sovrum mot framsidan med vitt tak, tapeter och golvmatta. Här finns också garderob och ljusinsläpp från ett fönster mot framsidan.

  Sovrum 2

  Sovrum bredvid köket, nu inredd som matplats. Vitt tak, vita väggar och eklaminatgolv. Fönster mot baksidan. Här finns också en garderob.

  Sovrum 3

  Det största sovrummet med plats för dubbelsäng. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv.

  Klädkammare / gå-in-garderob

  Bredvid föräldrarsovrummet finns en stor klädkammare i gå-in-garderob stil. Vitt tak, tapet och laminatgolv. Här finns hyllor och annan garderobsinredning.

  Kök

  Kök med vitt tak, tapet och laminatgolv. Spishäll och inbyggnadsugn samt kyl och frys från Electrolux. Diskmaskin från Elektrohelios. Gott om förvaring och arbetsytor, och en bra bänkskiva i laminat. Här finns också plats för matbord.

  Övriga utrymmen

  Föreningslokal med tvättstuga och festlokal. Garagebyggnader.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1979

  Byte av tvättmaskin i föreningens tvättstuga (2017) Nya möbler och gardiner i föreningslokal (2017) Yttre målning av fastighet, byte av dålig panel på bodarna (2017) Ny mangel i tvättstugan (2016) Byte av fönster och ytterdörrar (2016) Installation av termostater på element och värmeslingor (2016) Monterat ny vacumavluftare med tryckkärl (2016) Byte av utvändig belysning (2015) Byte av låssystem (2015) Planerade åtgärder framöver: Underhåll av asfalt och kantsten. Utbyte av hängrännor och stuprör. Byte av gamla garageportar samt målning av garage. Upprustning av planteringsytor och lekutrustning.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv (Viasat). Ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Fiber (Kostnad tillkommer utifrån vilket abonnemang man väljer, dvs vilken hastighet på internet som önskas).

  Uteplats/Balkong

  Altan med träddäck så framsidan. Inglasad altan på baksidan med utgång från vardagsrummet. Framför den inglasade altanen marksten och gräsmatta samt ytterligare en mindre altan utomhus.

  Bilplats

  Garageplats

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  500 kr/månad

  Personer i hushållet: 1

  Elkostnaden beräknas från nuvarande ägares förbrukning. Fastigheten försäkras av bostadsrättsföreningen, men varje bostadsrättsinnehavare måste försäkra sitt lösöre.

  Andel i föreningen:

  2,34375%

  Andel av årsavgift:

  2,34375%

  Reparationsfond:

  1 687 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-05

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1979

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Byte av tvättmaskin i föreningens tvättstuga (2017) Nya möbler och gardiner i föreningslokal (2017) Yttre målning av fastighet, byte av dålig panel på bodarna (2017) Ny mangel i tvättstugan (2016) Byte av fönster och ytterdörrar (2016) Installation av termostater på element och värmeslingor (2016) Monterat ny vacumavluftare med tryckkärl (2016) Byte av utvändig belysning (2015) Byte av låssystem (2015) Planerade åtgärder framöver: Underhåll av asfalt och kantsten. Utbyte av hängrännor och stuprör. Byte av gamla garageportar samt målning av garage. Upprustning av planteringsytor och lekutrustning.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB BRF Blodriskan i Vetlanda

  Lägenhetsnummer:

  8-24-26-1-22-6

  Antal lägenheter:

  48

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes år 1979 på fastigheten Blodriskan 2 i Vetlanda som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Stens Väg 3 A-B, 5 A-C, 7 A-B, 9 A-C och 11 A-B.  Föreningens ekonomi:

  Årsavgifterna höjdes 2018-01-01 med 2 %. Årsavgiften uppgår därmed i genomsnitt till 586 kr/kvm bostadslägenhetsyta.  Gjorda renoveringar:

  - Utbyte virke/ träpanel - Byte av fönster och ytterdörrar - Ny belysning tvättstuga och entré - Byte av ventilation - Byte av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp - Ny mangel i tvättstugan - Installation av molok / sopbehållare - Byte av sand i sandlådan - Installation termostater på element och värmeslingor - Byte låssystem - Nya möbler och gardiner i föreningslokalen - Radonmätning med godkänt resultat Planerade åtgärder framöver (planerade åtgärder ska finansieras med föreningens egna medel): - Förbättringar i föreningslokal - Underhåll av asfalt och kantstenar - Utbyte hängrännor och stuprör - Byte av gamla garageportar samt målning av garage - Upprustning av planteringsutrustning och lekutrustning  Gemensamma utrymmen:  Annat:

  I föreningen finns 48 bostäder med bostadsrätt, 1 lokal med hyresrätt samt 48 garage och 28 p-platser med hyresrätt.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor