Budgivning pågår

Norrlidsvägen 14, Kalmar

875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Fre 25 Okt

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Norrlidsvägen 14 - Kalmar

Kommun

Kalmar

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1978

Boarea

63,5m2

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Avgift

4 260 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband

/bud.

875 000 kr

13 780 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Påkostad och exklusiv tvårumslägenhet med utmärkt läge.

   Välkommen till Norrliden och denna tvårummare om 63.5 kvadratmeter. Markplanslägenheten är i absolut toppskick och sedan säljaren tog över den har han gjort om i stort sett allt i lägenheten. Bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum och en omtyckt inglasad uteplats med täppa. Planlösning med stor hall som ansluter till det påkostade köket. Lägenheten har ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett harmoniskt sovrum, klädkammare med skjutdörrar och ett tilltaget vardagsrum. Via vardagsrummet på markplanslägenheten nås den inglasade uteplatsen med stenlagd täppa. Lägenhetens elsskåp är nyinstallerat med automatsäkringar med garantier, i den inglasade uteplatsen finns infravärme med timer, det finns dimmerfunktion i hallen och två olika ljusstyrkor på belysningen i köket. Föreningen heter Riksbyggen Brf Kalmarhus nr 20 och är en välskött sådan med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

   Ansvarig mäklare

   Ludwig Johansson

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-529 62 00

   ludwig.johansson@lansfast.se Läs mer om Ludwig

   Alla bilder

   Planritning

   Norrlidsvgen 14

   Visning

   Visning 1

   2019-10-25 00:00:00 2019-10-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Norrlidsvägen 14, Kalmar 56,7009859, 16,34211381 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Planlösning

   Välkommen in i hallen med avhängning direkt till höger. Ett fräscht utrymme som direkt sammanlänkar med köket. I slutet av hallen finns en klädkammare med skjutdörrar. Till vänster i hallen ligger det helkaklade och fräscha badrummet. Tack vare den briljanta kombinationen mellan svart och vit kakel, samt extra svarta detaljer, är det inte svårt att trivas med detta rum. Här finns allt du önskar av ett badrum med dusch, handdukstork, toalett, badrumsskåp, kommod och tvättmaskin. 2016 renoverade säljaren lägenheten och skapade ett fantastiskt trevligt kök. Här erbjuds rostfria vitvaror, fräscha luckor och gott med plats för middagsbord. Tillsammans med klinklergolvet, som även finns i hallen, blir detta mycket mer än ett kök, det blir ett centrum för hela hemmet. Vidare från köket nås det harmoniska sovrummet med lugna väggar och fint golv. Rummet har plats för både stor säng, garderober och skrivbord. Sällskapsrummet är väldigt enkelt att trivas i, ett tilltaget rum med stora fönsterpartier. Här finns både plats för middagsgäster vid matbord och en stor soffgrupp. Via detta rummet nås den inglasade uteplatsen som har gjort dessa markplanslägenheter väldigt populära.

   Övriga utrymmen

   Det finns gemensam tvättstuga. Extra förråd går att hyra, separat kö.

   Byggnad/Renoveringar

   All el är omdragen i lägenheten sedan 2016.

   TV & bredband

   TV via Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband från Bredbandsbolaget (upp till 100 Mbit) ingår i avgiften.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong med täppa.

   Bilplats

   Parkering finns i separat kö. Garage finns i separat kö.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   340 kr/månad

   Försäkring:

   120 kr/månad

   Elkostnad:

   220 kr/månad

   Total driftkostnad:

   340 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,585%

   Andel av årsavgift:

   0,58479%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-09

   Byggnad

   Byggår:

   1978

   Ventilation:

   Självdrag

   Renoveringar:

   All el är omdragen i lägenheten sedan 2016.

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggen Brf Kalmarhus nr 20

   Lägenhetsnummer:

   163

   Antal lägenheter:

   171

   Byggår:

   1978

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   I Kalmars norra del ligger detta bostadsområde. Vackra innergårdar med uppvuxna grönytor, grillplats, lekplats, boulebana och fotbollsplan. Närhet till fina strövområden, golfanläggning och Kalmarsund. Promenadavstånd till daglig service.   Föreningens ekonomi:

   För ytterligare information om föreningens ekonomi kontakta Riksbyggen.   Gjorda renoveringar:

   Föreningen har tidigare år genomfört större investeringar och underhållsåtgärder: 1988/1989 byggt om yttertaken. Balkongerna renoverades och inglasades 1993-1996. Samtliga trapphus fräschades upp 2005. Den yttre miljön skönades upp i slutet av 2000-talet. Stambytt och badrum 2009. Fönsterbyte/fönsterdörrsbyte 2012-2013. 2015 Ombyggnad av Kabel-TV anläggning. Dörrbyte (säkerhetsdörr) samt kulvertbyte 2016. 2017 byte staket till trädgårdstäpporna.   TV/Internet:

   TV via Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband från Bredbandsbolaget (upp till 100 Mbit) ingår i avgiften.   Parkering:

   27 st garageplatser finns. Till garageplatsen är det separat kö. 156 st parkeringsplatser finns. Till parkeringsplatsen är det separat kö.   Gemensamma utrymmen:

   Det finns gemensam tvättstuga. Extra förråd går att hyra, separat kö.   Annat:

   Föreningen har 7 st uppförda bostadshus med 171 lägenheter.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor