Norrlidsvägen 76, Kalmar

875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Norrlidsvägen 76 - Kalmar

  Kommun

  Kalmar

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  75m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2-3 sovrum

  Avgift

  4 213 kr/mån

  Ink. värme och vatten.

  Utgångspris

  875 000 kr

  11 667 kr/m2

  Trevlig lägenhet med solig balkong.

  Norrlidsvägen 76 är nu till salu. Lägenheten på 75 kvadratmeter har fyra rum och kök med en inglasad balkong. Tidigare var lägenheten tre rum och kök med större klädkammare, som nu är omgjord till extra sovrum/kontor. Lägenheten är väldisponerad och har fint ljusinsläpp med fönster i dubbla väderstreck. Utöver balkongen och extrarummet har lägenheten ytterligare två sovrum, kök, badrum med tvättmaskin och badkar, samt ett stort sällskapsrum med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord. I närhet finns både förskola, skola, service med butik och vårdcentral. Nästkommande ägare på Norrlidsvägen 76 kommer bo på en adress med välskött förening och härliga friluftsområden strax utanför ytterdörren. Vi ses på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Ludwig Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-529 62 00

  ludwig.johansson@lansfast.se Läs mer om Ludwig

  Alla bilder

  Planritning

  Norrlidsvägen 76

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Planlösning

  Vi börjar på den inglasade balkongen. Balkongen är stor och ger plats för stort möblemang, en väldigt härlig plats med sol under dagarna. Balkongdörren öppnar upp till sällskapsrummet med plats för middagsbord och soffgrupp. I detta rummet har säljaren ordnat en avskiljare i taket för få extra förvaring. Hallen ansluter till badrummet, köket och två av tre sovrum. Direkt till höger om ytterdörren ges avhängningsmöjligheter, i hallen finns även platsbyggda garderober. Lägenhetens första sovrum har plats för säng, sängbord och förvaring i befintlig garderob. Rakt fram via ytterdörren ligger "extrarummet" som idag nyttjas i egenskap av sovrum. Tidigare var detta en större klädkammare. Det stora köket är utrustat med kyl, frys, fläkt och spis med häll, här avnjuts frukostmackan eller middagen framför fönsterpartiet mot den grönskande bakgården. Genom passage via köket nås det tredje sovrummet som är i ordentlig storlek med plats för säng och extra garderobsförvaring för den som önskar. Badrummet är utrustat med tvättställ, toalett, badkar och den så väldigt önskvärda tvättmaskinen. Vi ses på visningen!

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  Uteplats/Balkong

  Till lägenheten hör ett stort inglasat uterum.

  Bilplats

  Garageplats och parkeringsplats går att hyra, bådera i separata köer.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  299 kr/månad

  Försäkring:

  99 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  299 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,01091%

  Andel av årsavgift:

  1,01037%

  Reparationsfond:

  2 047 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Kalmarhus nr 21

  Lägenhetsnummer:

  24

  Antal lägenheter:

  105

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen nyttjar fastigheten Täljsten 3-7. Föreningen består av 5 uppförda byggnader med 105 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens adress är Norrlidsvägen 54-82.  Föreningens ekonomi:

  Vid frågor om föreningens ekonomi kontakta områdesekonom Gunvor Gustafsson, tel 0480-57853.  Gjorda renoveringar:

  Se årsredovisning.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor