Storgatan 71 A, Lessebo

295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Storgatan 71 A - Lessebo

  Kommun

  Lessebo

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  58,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Lessebo kommun

  Tillträde

  27-09-2019

  Avgift

  3 709 kr/mån

  Tillkommer ca 400kr/per månad då lägenheten ligger i en oäkta förening.

  Utgångspris

  295 000 kr

  5 043 kr/m2

  Lägenhet om två rum och kök med inglasad balkong i bästa läge på fjärde våningen mitt i centrala Lessebo. Här bor du med bl.a närhet till service, mataffär, vårdcentral och goda kommunikationer med buss och tåg till Växjö. Huset och lägenheten är tillgänglighets anpassat med b.la hiss och breda tröskelfria innerdörrar. Dessutom finns det fina gemensamma uteplatser och balkong där man kan umgås. Lägenheten består av hall, sovrum med garderober, ljust kök och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i härligt söderläge. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Jonas Hellström

  Fastighetsmäklare

  0705-144633

  jonas.hellstrom@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré och hall

  Entré med kapphängning och plastmatta på golv.

  Sovrum

  Sovrum med fönster mot centrum, plastmatta på golv och garderober

  Kök

  Ljust kök med ljusa köksluckor. Spis, spisfläkt, ugn, kyl och frys samt diskmaskin.

  Vardagsrum

  Vardagsrum intill köket med plastmatta på golv. Fönster åt både öster och söder samt utgång till den härliga inglasade balkongen i söderläge.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1995

  2008 inglasning av balkonger 2011 Fjärrvärmeinstallation 2015 Ommålning av av samtliga fasadytor samt trädörrar mm. 2016 Byggnation av miljöhus för lokalerna

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Inglasning av balkonger 2008

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  4,137%

  Andel av årsavgift:

  2,02017%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2008 inglasning av balkonger 2011 Fjärrvärmeinstallation 2015 Ommålning av av samtliga fasadytor samt trädörrar mm. 2016 Byggnation av miljöhus för lokalerna

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Centrum Lessebo

  Lägenhetsnummer:

  17

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor