Anna Koskulls Gata 3H, Växjö

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 04 Aug 11:30 - 12:00

   Varmt välkommen med din anmälan!

   Anmäl till visning

   Adress

   Anna Koskulls Gata 3H - Växjö

   Kommun

   Växjö

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2019

   Boarea

   42m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   3 av 6 , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Välle Broar

   Avgift

   2 402 kr/mån

   inkl. värme (vatten, hushållsström, garageplats samt internet/TV tillkommer).

   Utgångspris eller högstbjuande

   1 495 000 kr

   35 595 kr/m2

   Anna Koskulls Gata 3H

   Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

   Tillfälle! Modern och välplanerad 2:a som stod klar år 2019! Optimalt läge för dig som ska studera. Närmare universitet är svårare att bo! Vackert läge mellan sjöarna och delvis utsikt över sjön Trummen från balkongen. Cykelavstånd till centrum och bra bussförbindelser. Bostaden har genomgående mycket hög standard och stilrena materialval. Planlösningen är välplanerad och bjuder på ett fullutrustat kök från Ballingslöv. Här finns en integrerad diskmaskin! Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el) samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor och ger härliga möjligheter för umgänge. Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord/byrå. Bra förvaringsmöjligheter i sovrummet i flera garderober. Vacker vitlaserad askparkett i bostaden bidrar med en härlig känsla. Insynsskyddat och privat läge på våning två. Balkongen om ca 13,7 km, överbyggd med tak blir ett fint extra rum att vistas på stora delar av året. Glimt av sjön Trummen och utsikt över den grönskande innergården från balkongen. I avgiften ingår värme. Till bostaden hör ett förråd samt en garageplats. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-04 11:30:00 2019-08-04 12:00:00 40 Bostadsvisning Anna Koskulls Gata 3H, Växjö 56,8594017, 14,82182312 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉ Redan när vi tagit första steget in i bostaden möts vi av en härlig och välkommande känsla. Bostaden stod klar 2019 och har genomgående påkostade och stilrena materialval. Entrén som möter oss medger plats för jackor och skor rakt fram. Här finns även förvaringsmöjligheter i en garderob. Vitmålade väggar och snyggt klinkergolv i grått utförande vid entrén. BADRUM Lyxigt helkaklat badrum i stilrent utförande. Utrustat med spegel, badrumskommod, handdukstork, toalett och dusch med vikbara duschväggar. Här finns även en tvättmaskin med torktumlarfunktion samt en mindre arbetsbänk. Kakel i vitt utförande på väggarna och klinkers på golvet med skön golvvärme (el). KÖK Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen och social planlösning. Här är det lätt att trivas och umgås! Köket är modernt och fullutrustat. Snygg stilren köksinredning från Ballingslöv, vitt kakel ovan arbetsytan och bänkskiva i laminat. Spotlights under överskåpen. Maskinell utrustning i rostfritt bestående av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Här finns även ett städskåp. I anslutning till köket finns plats för matbord 4-6 personer. Vitmålade väggar och vitlaserad askparkett på golvet. VARDAGSRUM Rofyllt och insynsskyddat vardagsrum med plats för favoritsoffan, soffbord, en skön fåtölj och TV-möbel. Ljusinsläpp från fönster i österläge. Vitmålade väggar och askparkett på golvet. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i österläge. Fin utsikt mot Trummen och innergården från balkongen. SOVRUM Trivsamt och harmoniskt sovrum om ca 11 kvm med plats för dubbelsäng och skrivbord/byrå. Fönster i österläge. Bra förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Vitmålade väggar och askparkett på golvet.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd beläget i entréplan. Föreningens boende har tillgång till en gemensamhetslokal i hus 6, plan 1, med övernattningsrum, festlokal och lounge.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2019

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Fantastiskt balkong om ca 13, 7 kvm, överbyggd med tak. Med plats för både matbord och loungegrupp blir balkongen ett fint extra rum stora delar av året. Utsikt över innergården och glimt över sjön Trummen. Österläge.

   Bilplats

   Till lägenheten hör en garageplats. Kostnad 700 kr/mån.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   980 kr/månad

   Elkostnad:

   280 kr/månad

   Övrigt:

   700 kr/månad

   Total driftkostnad:

   980 kr/månad

   Kommentar:

   I månadsavgiften ingår värme. Vatten samt hushållsström betalas av bostadsrättsinnehavaren. Preliminär driftkostnad för vatten och hushållsström är 280 kr/mån, denna kostnad debiteras på månadsavin. Avstämning mot faktiskt förbrukning. Försäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Garageplats tillkommer med 700 kr/månad.

   Andel i föreningen:

   1,43%

   Andel av årsavgift:

   1,43%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-10

   Byggnad

   Byggår:

   2019

   Ventilation:

   Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Trummens Strand 2

   Lägenhetsnummer:

   11-1202

   Antal lägenheter:

   42

   Byggår:

   2019

   Antal lokaler:

   0

   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor