Galtövägen 65, Växjö

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Galtövägen 65 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  66,6m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hov

  Avgift

  4 514 kr/mån

  Inkl. carport, värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstilläggsförsäkring

  Utgångpris eller högstbjudande

  1 750 000 kr

  26 276 kr/m2

  Galtövägen 65

  Unik 3:a med stigande takhöjd som ger en häftig boendemiljö. Känslan i bostaden för tankarna till Manhattan och det goda livet. Lugnt och trevligt läge nära stan! Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. I avgiften igår värme, vatten och carportplats. Bostaden är välplanerad och bjuder på en trevlig planlösning. Kök och vardagsrum förenas i en öppen yta och skapar en härlig umgängesyta. Väl tilltaget masterbedroom samt helkaklat badrum utrustat med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ytterligare ett fint sovrum och en rejäl klädkammare. Genomgående ljusta och stilrena ytskikt. Hela lägenheten målades och golven slipades år 2017. Påkostad granitbänkskiva och nyare vitvaror. Egen ingång till bostaden. Insynsskyddat läge på våning två. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ/HALL Redan när vi tagit första steget in i bostaden slås vi av den häftiga takhöjden. Entrén som möter oss är välkomnande och ljus och medger plats för jackor och skor till vänster. Här finns även ett städskåp/garderob. Vitmålade väggar och klinkers i grått utförande på golvet vid entrén. Klinkergolvet lades in år 2017. Hela lägenheten förutom badrum målades år 2017 och då slipades även alla trägolv. KÖK & MATPLATS Till vänster om entrén finns kök och matplats. Köksinredning i vitt utförande och påkostad bänkskiva i granit. Maskinell i rostfritt bestående av spis, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Kyl, frys och bänkskiva installerades år 2017. I anslutning till köket finns en trevlig matplats med plats för matbord 4-6 personer. Ljusinsläpp från fönster i västerläge. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. VARDAGSRUM Fantastiskt vardagsrum med känsla och charm. Plats för både favoritsoffan, ett par sköna fåtöljer och TV-möbel. Härligt ljusinsläpp från flera fönster i västerläge. Persiennerna i trä ingår i köpet. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen. Överbyggd med tak och belägen i ett fint västerläge blir detta ett fint extra rum under årets lite varmare dagar. BADRUM Helkaklat badrum utrustat med spegelskåp, handfat, toalett och dusch med vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin, torktumlare, tvättho, arbetsbänk och förvaringsskåp. Tvättmaskinen och torktumlaren är från 2017. Vitt kakel på väggarna och klinkers i grått utförande på golvet. Klinkergolvet lades år 2017. SOVRUM 1 Rofyllt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och byrå. Fönster i österläge. Rullgardinen i fönstret ingår i köpet. Bra förvaringsmöjligheter tre garderober. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. SOVRUM 2 Fint sovrum med plats för säng och skrivbord. Fönster i österläge. Rullgardinen i fönstret ingår i köpet. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. KLÄDKAMMARE I anslutning till sovrum 2 finns en rejäl klädkammare. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett rejält förråd. Soprum finns vid parkeringen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2001

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  TV via Com Hem. Ett grundutbud av TV-kanaler via Com Hem ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Internet via Com Hem. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Väl tilltagen balkong i västerläge. Här njuter du av eftermiddags-och kvällssolen. Plats för matbordsmöblemang eller loungegrupp.

  Bilplats

  Till lägenheten hör en carportplats som ingår i månadsavgiften. För gäster finns två besöksparkeringar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  167 kr/månad

  Elkostnad:

  167 kr/månad

  Total driftkostnad:

  167 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning. Bostaden har använts som övernattningslägenhet.

  Andel i föreningen:

  4,006%

  Andel av årsavgift:

  4,00627%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bondegårdsparken

  Lägenhetsnummer:

  211336001-0020

  Antal lägenheter:

  24

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Sex stycken bostadshus innehållande 24 stycken lägenheter.  Annat:

  Föreningen anordnar två städdagar per år.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  120 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor