Kung magnus väg 18, Växjö

2 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Tis 19 Feb 16:00 - 17:00

    Varmt välkommen med din anmälan!

    Ons 20 Feb 12:30 - 13:00

    Varmt välkommen med din anmälan!

    Anmäl till visning

    Adress

    Kung magnus väg 18 - Växjö

    Kommun

    Växjö

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1991-92

    Boarea

    96,5m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    0 av 0 , Hiss finns inte

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Kampen

    Avgift

    5 457 kr/mån

    I månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats, bredband, tv-utbud och bostadsrättstilläggsförsäkring

    Utgångspris

    2 300 000 kr

    23 834 kr/m2

    Radhus på Kampen

    Varmt välkommen till Kampen och ett av de omtyckta radhusen på Kung Magnus väg! Här bor man med härliga motionsstråk praktiskt taget utanför dörren samtidigt som centrum finns på bekvämt promenad- och cykelavstånd. Entréplanet genomgick en omfattande renovering 2016 och bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån nås den rejäla balkongen med sjöutsikt. Nedre plan blir den privata sfären med dubbla sovrum samt med utgång till en av två uteplatser. För övrigt finns separat tvättstuga, förrådsutrymmen och dubbla badrum.

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-02-19 16:00:00 2019-02-19 17:00:00 40 Bostadsvisning Kung magnus väg 18, Växjö 56,86627798, 14,81653195 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-02-20 12:30:00 2019-02-20 13:00:00 40 Bostadsvisning Kung magnus väg 18, Växjö 56,86627798, 14,81653195 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Rumsbeskrivning

    Entré med förvaring i garderober samt hatthylla. På golvet ligger ett laminatgolv som är genomgående för i stort sett hela våningsplanet (2016). Direkt innanför entrén finns ett av bostadens två badrum. Här ligger plastmatta på golvet och väggarna är kaklade. Utrustning: toalett, tvättställ, spegelskåp och duschplats. Både ytskikt samt samtlig utrustning förutom spegelskåpet är original (spegelskåpet är utbytt 2016). Nuvarande ägare har under 2016 låtit öppna upp planlösningen mellan kök och vardagsrum. I köksdelen sitter vita skåp tillsammans med grå laminatskivor och ljusgrått kakel. Ovan bänk finns LED-belysning. Här finns en rejäl köksö där även spishäll och fläkt är placerad. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består förutom häll och fläkt av kyl, frys, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn. Hyllorna på väggen vid matplatsen lämnas kvar till köparen liksom samtliga rullgardiner i bostaden. Via vardagsrumsdelen nås den stora balkongen. Konstrottinggruppen på balkongen lämnas kvar till köparen. Via detta våningsplan nås även ett delvis golvat utrymme på vinden. På nedre plan möts vi av en hall från vilken två förrådsutrymmen nås. I hallen ligger plastmatta (2016). Tvättstugan har plastmatta på golvet (original) och målade väggar. Övrig utrustning byttes ut 2016 och består av tvättmaskin, torktumlare, överskåp, tvättho, trådkorgar och bänk. På detta våningsplan finns det andra av lägenhetens badrum, även detta med plastmatta på golvet och kaklade väggar (original). Även handdukstorken och toaletten är i original. Tvättstället med rejäl kommod samt spegelskåpet med belysning är utbytt 2016. Här finns två sovrum, bägge är förbundna med uteplatsen via altandörr. I det större sovrummet finns tre garderober och i det mindre finns två. I bägge sovrummen ligger plastmatta från 2016.

    Övriga utrymmen

    Föreningens medlemmar har tillgång till miljöhus, cykelförråd, redskapsbod och varmkompost.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1991-92

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    TV

    Ett grundutbud av tv-kanaler via Com Hem ingår i månadsavgiften.

    Bredband

    Bredband och fast avgift för IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

    Uteplats/Balkong

    I anslutning till lägenhetens entré finns en mindre uteplats i österläge, perfekt för morgonkaffet! I västerläge finns dels en stor balkong men även en uteplats på markplan.

    Bilplats

    En p-plats med eluttag ingår i månadsavgiften.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    450 kr/månad

    Elkostnad:

    450 kr/månad

    Total driftkostnad:

    450 kr/månad

    Personer i hushållet:

    2 st

    Andel i föreningen:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Andel av årsavgift:

    3,45659%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-07

    Byggnad

    Byggår:

    1991-92

    Ventilation:

    Mekanisk till- och frånluft

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    HSB Brf Strandsnäckan i Växjö

    Lägenhetsnummer:

    2

    Antal lägenheter:

    0

    Antal lokaler:

    0

    Energideklaration

    Energikonsumtion:

    135 kWh/m2 år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor