Kungsgatan 19D, Växjö

2 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsgatan 19D - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  93m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Växjö Centrum

  Avgift

  3 594 kr/mån

  inkl värme, vatten, bredband, grundutbud tv-kanaler, fast avgift IP-telefoni samt bostadsrättstilläggsförsäkring

  Utgångspris

  2 500 000 kr

  26 882 kr/m2

  Central trea med hiss och låg avgift

  Välkommen till stabila Brf Tor och en rymlig stadstrea högst upp i huset med fin utsikt! Alla ytskikt och utrustning är från 2012, här är bara att flytta in och trivas! Här bor man hela centrums utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Fördelaktig månadsavgift som utöver värme och vatten även inkluderar bredband, tv-utbud, fast avgift IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring. Ytterligare detaljer värda att nämna är en den välskötta innergården och att det finns hiss i huset!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entré med klinker innanför dörren som sedan övergår i ekparkett. Förvaring i garderob och i hatthylla. Duschrum med kakel och klinker i vitt och grått. Utrustning: toalett, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning, duschväggar (takdusch), tvättmaskin och torktumlare (bägge Electrolux). Gästtoalett med samma färgsättning som i duschrummet. Utrustning: toalett, tvättställ med underskåp samt spegelskåp med belysning. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här ligger ekparkett på golvet. I anslutning till dessa ytor finns också en loggia med skjutbara partier och fin utsikt. I loggian ligger grå klinker på golvet. Köksdelen är inredd med vit skåpsinredning, grått kakel och rostfria maskiner. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med häll, fläkt, inbyggnadsmicro och diskmaskin (samtliga Electrolux). Två sovrum varav det ena har tillgång till klädkammare/dressingroom. Även i dessa rum ligger ekparkett.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. För övrigt har föreningens medlemmar tillgång till cykelförråd, gym och tvättstuga. Det finns också en gemensam innergård som nyligen utrustats med ett växthus. På innergården finns också gemensam grill.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967/2012

  Uppvärmning

  Fjärvvärme

  TV

  ComHem, ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Bredband och den fasta avgiften för IP-telefoni ingår i månadsavgiften (via Bredbandsbolaget).

  Uteplats/Balkong

  Denna bostad har en rejäl loggia i österläge med skjutbara glaspartier. Utsikten mot Kungsgatan och även Östrabo och Domkyrkan går inte att klaga på.

  Bilplats

  I husets källare finns garageplatser som fördelas via separat kösystem.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  3,12658%

  Reparationsfond:

  16 263 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärvvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Tor

  Lägenhetsnummer:

  32

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  129 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor