Rundquists Väg 24, Växjö

1 565 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Rundquists Väg 24 - Växjö

Kommun

Växjö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015

Boarea

67,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 2 (Markplan) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Vikaholm

Avgift

3 367 kr/mån

inkl. parkeringsplats, förråd och sophantering (värme, vatten, hushållsström samt internt och TV tillkommer).

Utgångpris eller högstbjudande

1 565 000 kr

23 185 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Rundquists Väg 24

  Nu finns möjlighet att flytta in i en kanonfin rymlig 2:a i markplan med väl tilltagen uteplats placerad på ett av de bästa lägena i Vikaholm. Här bjuds du på ett modernt boende med hög standard, egen ingång och uteplats i solsäkert söderläge. Gavelläge och föreningens härliga grönyta precis utanför bidrar med frihetskänsla. Lugnt och insynsskyddat läge. Cykelavstånd till Linnéuniversitetet. Kök och vardagsrum förenas i en öppen yta och bildar en härlig umgängesplats som gör det lätt att trivas och längta hem. Vidare finns här ett sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring eller möblering, ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en rejäl klädkammare. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett utvändigt förråd. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar med promenadavstånd till Södra Bergundasjön, gym, pizzeria och livsmedelsbutik. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via goda bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 8 min, behagligt cykelavstånd till Universitetet. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, vårdcentral, skola och närhet både centrum och natur. Sammantaget ett riktigt fint boende som passar såväl gammal som ung. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ/HALL Redan när du tagit första steget in i bostaden möts du av hemtrevlig känsla. Det första som möter dig är en ljus entré med vitmålade väggar och laminatgolv. Plats för kappa, skor och sittmöbel. Blickar du framåt möts du av en hall som leder dig vidare in i bostaden. KÖK Köket förenas i en öppen planlösning med matplats och vardagsrum vilket gör det lätt att trivas och umgås i detta hem. Köket är modernt, stilrent och lättarbetat. Snygg vit köksinredning från HTH, väggpanel i vitt utförande och laminatbänkskiva. En fin detalj i köket är att man har en extra arbetsbänk som skapar både förvaringsmöjligheter och ramar in köket på ett snyggt sätt. Maskinell utrustning i rostfritt bestående av; induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, hel kyl och hel frys. Hel kyl och frys är ett tillval. Maskinell utrustning av märket Siemens. Plats för förvaring i både över- och underskåp. Underlimmad diskbänk. I anslutning till köket finns en mysig matplats för 6-8 personer. Fönster i söderläge. Fondvägg i mörk kulör som bryter av snyggt mot vitmålade väggar. På golvet ligger laminatgolv. VARDAGSRUM Vardagsrummet medger plats för favoritsoffan, tv-möbel och ett par sköna fåtöljer. Här har även nuvarande bostadsrättsinnehavare byggt en trevlig halvvägg, perfekt för TV:n. Vitmålade väggar och laminatgolv. Från vardagsrummet nås soldäcket beläget i ett solsäkert söderläge. BADRUM Badrummet är stilrent och ger en lyxig känsla. Väggpanel i ljust utförande på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Utrustning bestående av handfat med underskåp, spegel, dusch med vikbara duschväggar och WC. Här finns också tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. SOVRUM Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbel och skrivbord. Stora fönster bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och laminatgolv. KLÄDKAMMARE I anslutning till hallen finns en rejäl klädkammare. Vitmålade väggar och laminatgolv.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd. Det finns miljöhus och teknikhus. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning avseende interngata och vissa grönytor (delas med Brf Vikaholms Allén 2 och Brf Vikaholms Allén 3).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stort tralldäck i söderläge där du kan möta solen i solstolen och ha trivsamma grillkvällar. Plats för soffgrupp och sittplats för många. Staket runt uteplatsen byggdes år 2019. Föreningens grönyta precis utanför och gavelläge bidrar med frihetskänsla.

  Bilplats

  Till lägenheten hör en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  832 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Uppvärmning:

  380 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  252 kr/månad

  Total driftkostnad:

  832 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Individuell mätning av värme, vatten och hushållsström. Varje lägenhet har egen mätare. Försäkring tillkommer. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

  Andel i föreningen:

  4,3032%

  Andel av årsavgift:

  4,30315%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-23

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Ventilation:

  Mekanisk till-och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vikaholms Allé 2

  Lägenhetsnummer:

  514

  Antal lägenheter:

  20

  Byggår:

  2015

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  98 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-06-24

  Primärenergital:

  104 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor